Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere, özel uçak 'TUR' ile TSİ 21.15'te Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti.

GİRİŞ 24.05.2017 22:07 GÜNCELLEME 25.05.2017 09:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Brüksel Abelag Havalimanı'nda Belçika Devlet Protokol Müdür Yardımcısı Alain van Gucht, Türkiye NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Fatih Ceylan, Türkiye Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Hakan Olcay, NATO Genel Sekreter Yardımcısı Tacan İldem, NATO nezdinde Türk Askeri Temsil Heyeti Başkanı Koramiral Serdar Dülger ve diğer yetkililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da Brüksel'e gitti.

Erdoğan, bu akşam Steigenberger Otel'de Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) heyetini kabul edecek.

YORUMLAR 12
  • Akkonakli 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada ve isvicrede Ak parti ve UETD de tasviye değil değişim vb şey olacaği kanatindeyim.rahatsizlik var.
    Cevapla
  • Zūrih 6 yıl önce Şikayet Et
    UETD yönetimleri eski ruhuna dönmeli.můsiad ta bunlarin coğunu halk sevmiyor.para nerde bunlar orda.vatandaşa yūksekten bakiyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    masallahhh
    Cevapla
  • TOPRAK 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis; Sen daha uçaktan inmeden 28 Nato üyesi Daeş'e karşı koalisyonda yer alma kararı verdi. Vereceğin cevabı iyi istişare et. Son noktayı koy. YaİstiklalYaÖlüm.. Allah yardımcın olsun dava adamı...
    Cevapla
  • burak 6 yıl önce Şikayet Et
    elbette belçika devlet başkanlarının da katılacagı bir toplantı yapılacak türkiyede de ozaman bizde belediye başkan yardımcısıyla karşılarız belçikalıları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir