İslam dünyasına Katar çağrısı! Karşı durun!

Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkan Yardımcısı Ahmed Er-Reysuni, Körfez ülkeleri tarafından Katar’a uygulanan ablukanın sona erdirilmesi çağrısında bulundu.

İslam dünyasına Katar çağrısı! Karşı durun!
İslam dünyasına Katar çağrısı! Karşı durun!
GİRİŞ 06.06.2017 23:29 GÜNCELLEME 07.06.2017 01:00
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Ahmed Er-Reysuni, yaptığı yazılı açıklamada, "Alimleri, kanaat önderlerini ve aydınları, Katar’a uygulanan ablukaya karşı durmaya ve ablukanın sona erdirilmesi için çaba sarf etmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

"İSLAM ALİMLERİ ABLUKAYA AÇIK ŞEKİLDE KARŞI DURMALIDIR"

Bu ablukanın ümmetin birliğine ve Katar halkına zarar verdiğini belirten Reysuni, İslam alimlerinin, uygulanan ablukaya karşı açık bir şekilde durduklarını beyan etmeleri gerektiğini kaydetti.

'Katar'ı istila edebilirler! Hareketlilik var'

Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır ve Yemen dün "teröre destek vermekle suçladıkları" Katar ile diplomatik ilişkilerini kestiklerini duyurmuştu.Z

Katar'a karşı yapılan diplomatik ablukaya Maldiv Adaları ve uluslararası toplumca meşruiyeti olmayan darbeci general Halife Hafter destekçisi Libya Tobruk hükümeti de katılmıştı.

Ters köşe! Bir ülke daha Katar ablukasına katıldı!

Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn, ülkelerinin hava sahasını Katar'a kapatarak, Katarlı diplomatların 48 saat içerisinde ülkelerinden ayrılmasını istemişti.

Moritanya'dan Katar kararı

YORUMLAR 73
  • Seyfo 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazik... biz Müslümanlar halen birbirimizi yiyoruz... ABD ve AB nin oyunu bu,yani Müslümanlar ne cabuk birbirine kiskirtiriyoruz.. Böyle devam giderse ey Müslümanlar... bizler bölünecegiz.. Akilli olun hic ama hic bir oyuna gelmeyelim.. BIZ Kardes olalim.. yeter artik...
    Cevapla
  • URFALI MEHMET 6 yıl önce Şikayet Et
    Mekke'de Müslümanlara uygulanan ambargo aklıma geldi.Bu ambargo uygulayanlar,halkı hariç,Mekkeli müşriklerin torunları ya da haçlı Siyonist uşakları yada ...
    Cevapla
  • makif 6 yıl önce Şikayet Et
    SN ERDOĞAN acilen KATAR a gitmeli ve KATAR ın yanında GÜÇLÜ bir TÜRKİYE nin olduğunu tüm dünyaya göstermeliyiz ..
    Cevapla
  • iskender 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyorsun kardeşim helal sana işte bu türkiye katarın yanında olduğunu göstermeli
    Cevapla
  • Cemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Müslümana sesleniyorsun ki karşındakiler Müslüman değil ki Müslüman olsa Müslüman bir ülke böyle bir yaptırımlar da bulunmaz bunlar tamamen Amerika'nın yandaşlarıdır
    Cevapla
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahim ne büyüksün,ne sam in sekeri,nede arabin zekeri!ya hums.s. arabistan nin 11 eylül den sorumlu oldugunu bilmeyen kalmadi! Senatodan cikan kararda kazazadelerin s.arabistani mahkemeye vermenin yolunu acmisti,böyle bir durumda milyarlari ödemek zorunda kalabilecek s.arabistanin durumu KATARIN KINDEN DAHA FENA OLABILIR...OLAYLAR GÖSTERIYOR KI,2. BIR OSMAN LIYA YAPILAN,OYUNLAR SERGILENIYOR...AMA TABIIKI BU SEFER KARDESIMIZ,AZERBAYCAN,PAKISTAN,KAZAKISTAN VAR!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı