Bakan'dan Batı'ya Katar uyarısı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin Katar'a asker göndermesiyle ilgili konuştu.

Bakan'dan Batı'ya Katar uyarısı
Bakan'dan Batı'ya Katar uyarısı
GİRİŞ 22.06.2017 17:09 GÜNCELLEME 22.06.2017 17:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli açılış ve temel atma programlarına katılmak üzere öğle saatlerinde Ankara'dan havayolu ile Tokat'a geldi. Havaalanında Tokat Valisi Cevdet Can, AK Parti Tokat milletvekilleri Coşkun Çakır ve Yusuf Beyazıt, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve il protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, ilk olarak Tokat Valiliği'ni ziyaret etti.  Bakan Eroğlu burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 Bir basın mensubunun Türkiye'nin Katar'a asker göndermesini nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna Bakan Eroğlu şu şekilde cevap verdi; "Oralar bizim gönül coğrafyamız. Orada bütün ülkeler var mı? Orta doğuda Rusya'sı var. Amerika'sı var. İngiliz'i, Fransızı,  Almanı var. Neredeyse bütün ülkeler var. Bizim askerin oraya gitmesi gerekiyordu. Çünkü Katar ile bir oyun oynanıyordu . Türkiyenin de dahil olduğu bir oyun planlanıyordu. Bunu engellemek için Türkiye Katar'a gitti. Ve bizde orada varız. Onun için o maksatla gittik. Batı bizi dikkate almadan bir hesap yapmasın dedi.

YORUMLAR 4
  • Hamit 6 yıl önce Şikayet Et
    Batı'dan önce Suudi Arabistan'ı, BAE'yi uyarsaydık keşke. Batı mı ambargo uyguluyor?
    Cevapla
  • remzi 6 yıl önce Şikayet Et
    bırak katarı kutarı önce bakanlığın bünyesinde çalışan mevsimlik işçilere kadrolarını verin sayın bakan efendi laga luga yapmayın artık milletin boş laflarla karnı doymuyor?????
    Cevapla
  • sutcu 6 yıl önce Şikayet Et
    bakan doğru söylüyor.15 temmuz ihanetini bati yönetti 300 ye yakin sehit 2500 e yakin yarali gazi var bunu yapan bati dir şimdi biz bu olayda gozumuzu actik..halkin gucunu butun dunya gordu eğer bir daha deneme yaparlarsa hepsi etkisiz hale gelecektir .acirsak acinacak duruma geliriz....
    Cevapla
  • ormancı 6 yıl önce Şikayet Et
    önce orman mühendisi atasın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular