Rusya'dan ABD'ye: Bu kabul edilemez

Dmitri Peskov, Beyaz Sarayın Suriye'de yeni kimyasal silah saldırısı tehdidi olduğuna ilişkin açıklamalarının dayanağının ne olduğunu Kremlin'in bilmediğini bildirdi.

Rusya'dan ABD'ye: Bu kabul edilemez
Rusya'dan ABD'ye: Bu kabul edilemez
GİRİŞ 27.06.2017 22:26 GÜNCELLEME 27.06.2017 22:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Basın Servisi, Suriye hükümet ordusunun yeni kimyasal silah saldırısı hazırladığını düşündüğünü belirterek, bunun gerçekleşmesi halinde bedelinin Suriye hükümet ordusu için çok büyük olacağını açıklamıştı.

Rusya Devlet Başkanlığı Basın Sözcüsü Peskov, Beyaz Saray'ın açıklamasına şu tepkiyi verdi: Bu açıklamaları duyduk. Bunun neye dayandığını bilmiyoruz. Rusya tarafının bir önceki kimyasal maddelerin kullanıldığı trajedinin soruşturulması taleplerine rağmen, sorumluluğun Suriye silahlı kuvvetlerine yüklenmesinin yanlış olduğunu düşünüyoruz."

"SORUŞTURMA YAPILMADAN ESAD SUÇLANAMAZ"

"Kremlin, soruşturulma yapılmadan Esed'in suçlanmasının imkansız olduğu yönündeki tavrını koruyor ve Suriye'nin yasal yönetiminin tehdit edilmesinin kabul edilemez olduğunu düşünüyor," diyen Peskov, "DEAŞ teröristleri birçok kez kimyasal silah kullandılar ve bunun devam edebileceğini söylediler. Tabi ki, bu tür provokasyonların devam edilme tehlikesi var," ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR 4
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    ulen rus sen esadın suç ortağı değilmisin katil
    Cevapla
  • hyr 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan yaptıklarınız yapacaklarınızın habercisi. bunu 50 kez yaptınız.kimyasalcısınız, katilsiniz, vahşisiniz.
    Cevapla
  • esed vurulur 6 yıl önce Şikayet Et
    daha önce defalarca kimyasal silah kullandı esed. artık bir daha kullanamayacak. kullanmaya kalkarsa bütün dünya vurur esedi.
    Cevapla
  • baki 6 yıl önce Şikayet Et
    saldırı için bahane
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!