Erdoğan'dan kritik Mescid'i Aksa telefonu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik hak ihlalleriyle ilgili Filistin Devlet Başkanı Abbas ile bugün bir telefon görüşmesi yaptı.

Erdoğan'dan kritik Mescid'i Aksa telefonu!
Erdoğan'dan kritik Mescid'i Aksa telefonu!
GİRİŞ 20.07.2017 16:12 GÜNCELLEME 20.07.2017 17:06
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde gerçekleşen görüşmede, başta Kudüs'te olmak üzere ihlallerin giderek yoğunlaşmasının kaygı verici olduğu vurgulandı.

KUDÜS'ÜN İSLAMİ KİMLİĞİ KORUNMALI

Mescid-i Aksa'ya girişe kısıtlamalar getirilmesinin kabul edilemeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs'ün ve Harem-i Şerif'in İslami karakterinin ve kutsiyetinin korunmasının tüm İslam dünyası için önem taşıdığına dikkati çekti.

ABBAS ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın görüşme vesilesiyle Filistin konusundaki duyarlılığından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini de ilettiği kaydedildi.

YORUMLAR 54
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    derhal dış işleri ısraşl elçisini çağırsın ve nota versin
    Cevapla
  • resul 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi mescidi aksada namaza dedinizde biz mi gelmedik, Allah için artık biri telkin değil, hadi desin... adamların amacı belli bizlere Kubbetü's-Sahra ' yı , mescidi aksa diye göstermelerinin , ve bu kadar nabzımıza dokunmalarının bir nedeni olmalı... herkes duysun biz herşeyin farkındayız , eger orada bir taş diğer taşın üstünden eksilirse gök kubbeyi başınıza yıkarız... ( süleyman mabedi ) kurma hayalleri olanlara duyurulur... ne oldu hayalleriniz mi yıkıldı...? (bu mesajı alanlar aldı )
    Cevapla
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    zaza denen yorumcu ya sen erdogan irkci menfaatlerini düsünen ici baska disi baska mi demek istiyosun kimi secelim kardes KILICTAROGLU sence iyimi yada demirtas hatta apo yu cikaralim onu mu secelim ne demek istedin i acik yaz
    Cevapla
  • zaza 13 6 yıl önce Şikayet Et
    müslümanların menfaatını kendi mrnfaatından üstün tuan bir bider seçersek durum farklı olur
    Cevapla
  • zaza 13 6 yıl önce Şikayet Et
    ırkçı olmiyan bir lider seçersek durum farklı olır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı