ABD'den Türkiye açıklaması: Endişeliyiz

Pentagon Sözcüsü Jeff Davis, NATO hava savunma sistemleri ile Türkiye’nin Rusya’dan almak istediği S-400’ler arasındaki uyumsuzluktan endişeli olduklarını açıkladı.

ABD'den Türkiye açıklaması: Endişeliyiz
ABD'den Türkiye açıklaması: Endişeliyiz
GİRİŞ 31.07.2017 22:07 GÜNCELLEME 31.07.2017 22:08
Bu Habere 381 Yorum Yapılmış

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Jeff Davis, NATO hava savunma sistemleri ile Türkiye’nin Rusya’dan almak istediği S-400’ler arasındaki uyumsuzluktan endişeli olduklarını açıkladı.

Davis, "Genel olarak, çalıştığımız tüm partner ve müttefiklerimizin, ki biz elbette Türkiye'yle çalışıyoruz, ne aldığı bizim umurumuzda. İttifakımıza katkı sağlayan şeyleri almalarını isterdik. Eğer bu yapılmazsa, bu alımların uyumumuza katkı sağlamaması endişe yaratıyor" dedi.

YORUMLAR 381
  • murat ayazoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    tabi canim nasil türkiyeyle beraber calistigini rakkada kazdigin kuyu belli ediyor.o kuyuyu baya derin kazin.anca sigarsiniz.isine gelmiyo ruslarin füzeleri.cünkü kendinin sattigi füzeleri nasil imha edecegini biliyor.onun icin arka plaka ücbucuk atiyo.bunlar türkiyenin tarihini unutmus belliki.o tarihi 15 temmuzda hatirlattik gerekirse birdahada hatirlatiriz.sizin önünüzde arkanizda korkaklik dolasir bizimse önümüzde yigitlik arkamizdada allah var.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan başka endişe duyan yoksa gerçek düşmanın ABD olduğunun bir göstergesidir...
    Cevapla
  • makif 6 yıl önce Şikayet Et
    ikiyüzlü ABD bu füzelerden YUNANİSTAN adalarında oldugu söyleniyor ..!
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Endişelenir, çünkü Türkiye'ye saldırmayı düşünüyor. Bu füzeler onun işini baya zorlaştıracak. Bu yüzden Türkiye bu füzeleri alıp yerleştirmeden yapacağını yapmak istiyor. Rusya'nın da füzelerin teslimini bu kadar geciktirmesi ayrıca düşündürücü. ABD saldırılarına karşı koyabilmemiz için çok sayıda omuzdan atılan uçaksavar ve tanksavar füzelerine çok acil ihtiyacımız var ve ABD bu silahları bize asla vermez. Rusya'dan bu tip silahları acilen almalıyız.
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    yapılan bu işten abd köpeği endişeliyse bilinsin ki bu milletimiz için faydalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat