AB'den küstah Erdoğan açıklaması!

Avrupa Komisyonu'nun Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn, AB ülkelerini Türkiye'ye karşı yeni bir siyasi strateji belirlemeye çağırdı.

AB'den küstah Erdoğan açıklaması!
AB'den küstah Erdoğan açıklaması!
GİRİŞ 22.08.2017 10:26 GÜNCELLEME 22.08.2017 10:26
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği'nin (AB) Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn, "Ben artık üye ülkelerin bu gelişmelerden sonra nasıl bir sonuç çıkaracaklarını oturup tartışmaları zamanı geldiğine inanıyorum. Omuz silkmek uzun süre tek başına bir siyasi strateji değil" dedi.

Alman Süddeutsche Zeitung Gazetesi'ne konuşan Hahn sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir başka ülkenin seçimlerine karışması ve siyasi karşıtlarının iade talepleri kabul edilemez. Ankara anlaşılan kendini Avrupa'dan uzaklaştıran bu politikayı açıkça değiştirme niyetinde değil. Müzakereler AB üyelerinin bir kararıyla fiilen zaten dondurulmuş vaziyette. Bu kararlar ve bizim Türkiye'ye yönelik çok açık sözlerimiz doğru adımlardı."

AB ülkeleri aralık ayında bu şartlar altında yeni fasıl açmama kararı almışlardı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 39
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde geri kabulü kaldıralım mültecileri bıorakalım gitsinler hatta biz sınıra yığalım
    Cevapla
  • içyer 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen dinlerine uymadıkça, ne Yahudiler ve ne de Hıristiyanlar asla senden razı olmazlar. De ki: “Allah’ın yolu asıl doğru yoldur.” Sana gelen ilimden sonra, eğer onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiş ol ki, Allah’tan sana ne bir dost, ne bir yardımcı vardır. bakara suresi 120.ayet bunlardan dost olmaz. ve başka bir ayeti kerimede . . Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse, kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğunu doğruya iletmez.[152] bunları at gitsin cehennemin dibine kadar yolları var ve onlara uyup bu ülkeyi karalamaya çalışan satılmışlarıda unutmamak lazım...
    Cevapla
  • Türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunların hepsi ya geri zekalı yada art niyetli. Şimdi TÜRKİYE CUMHUR BAŞKANI sizin iç işlerinize karışmıyor ikincisi senin art siyasi düşünce dediklerin siyasetci değil her biri birer terörist bunu o çalışmayan beyninize yerleştirin.
    Cevapla
  • Ethem erpolat 6 yıl önce Şikayet Et
    Ab icin halk oylamasi hemen yapilip bu konunun kapanmasi gerekir
    Cevapla
  • Sassas 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet yeni strateji belirleyin eski turkuye yok sizin telefon ettiginizde hazirolda bekleyen bakan yok istediginizi yaptirabilceginizi istediginizi alacaginiz yonetim yok onun icin adam olacaksiniz recetemiz sizi aliskanliklarimizin disina itiyor ilac acidir ama tedavi edicidir recetemiz elinizde ilaclari alin adam gibi kullanin turkiyeyi emir eriniz gormeyi birakin besbuyuk devlete. nasil davraniyorsaniz oyle davranacaksiniz dostlugumuz bakidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!