Rus basını: Türkiye ile S-400 anlaşması imzalandı!

Rus haber ajansı Sputnik ve Russia Today, Türkiye ile Rusya'nın S-400 savunma sistemlerinin satışı konusundaki kontratın imzalandığını duyurdu.

GİRİŞ 22.08.2017 17:24 GÜNCELLEME 22.08.2017 18:50
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze savunma sistemleri sevkiyatına ilişkin sözleşme üzerindeki çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Rusya devlet silah ihracat şirketi Rosoboronexport Başkanı Aleksandr Miheyev, sözleşmenin imzalandığını ancak henüz yürürlüğe girmediğini vurguladı.

ANLAŞMA İMZALANDI

Rus haber ajansı Sputnik'e konuşan Miheyev, S-400 füze sistemlerinin sevkiyatıyla ilgili çalışmaların iki ülke tarafından sürdürüldüğünü ifade ederek, sözleşmenin imzalandığını ancak henüz yürürlüğe girmediğinin altını çizdi.

Miheyev, teknik nüanslar üzerinde çalışma yapıldığını kaydetti.

RUSSİA TODAY: KONTRAT İMZALANDI

Öte yanda Russia Today'de, ihracatçı firmaya dayandırdığı haberinde Rus S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye satılması konusunda kontratın imzalandığını aktardı.

ESKİ BAKAN DAHA ÖNCE NİHAİ ANLAŞMA YAKIN DEMİŞTİ

Eski Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bir süre önce yaptığı açıklamada S-400'ler konusunda anlaşmanın nihai noktada olduğunu belirtmişti.

YORUMLAR 121
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Her şey bir yana S400 anlaşması Türkiye için çok büyük bir olaydır ve Amerika Avrupa Nato için büyük bir darbedir ve uyarıdır. S400,ler güvenliği çok üst düzeyde bir füze sistemidir. ve Uçan her şeyi (Özellikle Amerikanın hayelet uçaklarını bile ) anında tesbit eder hedefe kitlenir yok eder.. Bu Füze sistemi sadece Rusya,da vardır ve ilk defa bir başka Ülkeye ;Türkiyeye verilecek. Amerikanın,Natonun,Avrupanın korkusu bu?.
    Cevapla
  • Kılıç Arslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar abd ye karşı psikolojik harp amaçlı uzattı bu işi gerçi pazarlık ta olmuştur vs. Ama zırt pırt bunun haberini yapmaları bu yüzden.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar kendi güvenliği içinde Türkiyeye veriyor bu(S400) Füze sistemini.
    Cevapla
  • hürmet 6 yıl önce Şikayet Et
    KENDİ silahımızı kendimiz üretelim hem çok geç bile kaldık
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    S400,lerin ne kadar güvenli ve korkunç bir güce sahip sistem olduğunu algılayamıyorsunuz? Bu Amerika ve Nato için yıkım,dır. Çünkü bu sistem eğer Türkiyeye verilirse Uçan Yabancı sinek bile bizim Hava sahasına giremez yok edilir...Rusya bunu ;hem Rusyaya yaptıklarına karşı hemde 15 Temmuzda bize darbe yapmaya kalkan Amerikaya yıkım olsun diye inadına veriyor?. :).
    Cevapla
  • Africa 6 yıl önce Şikayet Et
    Hemen savunma sistemleri sınıra yerleştirilsin suriyede esed dahil ABD pkk pyd nokta atışlarıyla yok edilsin
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Amerikanın korkusu bu S400,ler sınırımıza yerleştimi Orada Daeş,Pkk,pyd ve esed hapı yuttular!. :)).
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    ulen rus uzatıp durma vereceksen ver para ile değilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak