Hükümetten ABD'ye sert tepki: Bu büyük bir skandal

Adalet Bakanı Gül, ABD'deki Reza Zarrab davasına Zafer Çağlayan'ın dahil edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Hükümetten ABD'ye sert tepki: Bu büyük bir skandal
Hükümetten ABD'ye sert tepki: Bu büyük bir skandal
GİRİŞ 08.09.2017 19:39 GÜNCELLEME 08.09.2017 20:29
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Hukukçular Derneği tarafından düzenlenen "Adli Yıl Açılış Programı"na katılmak üzere geldiği Haliç Kongre Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"BU ÇOK BÜYÜK BİR SKANDALDIR"

Eski Bakan Zafer Çağlayan'a ABD'de dava açılmasına ilişkin soru üzerine Bakan Gül, "Türkiye'de eski bakanlık yapmış arkadaşımız ve ilgililerle ilgili, vatandaşlarımızla ilgili yapılan bu iddianamelerin hukuki bir tarafı bulunmamaktadır. Bu iddialar aslında Türkiye'de, Türk devletini ele geçirmeye çalışan FETÖ terör örgütü mensuplarınca kullanılmış atılmış bir sakızdır. Bu sakızı alıp çiğnemek hukuk açısından çok büyük bir skandaldır. Ben bunun Amerika Birleşik Devletinin hukuk sisteminin itibarına gölge düşüreceğine inanıyorum." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 65
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    metal fırtına diye bir roman vardı oradaki olayları hatırlatan gelişmeler oluyor
    Cevapla
  • haydar 6 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekilleri kürsü dokunulmazlığı diye teröristleri övücü sözler söyleyemez.Tanrıkulu bilmiyor olamazsın.Bilmiyorsan istifa et.
    Cevapla
  • haydar 6 yıl önce Şikayet Et
    Teröre destek verenler hakkında suç duyurusu yapıyorum.ABD'li yetkililer suç işliyor.Bizim savcılarımız bunlar hakkında soruşturma başlatamaz mı?Hakimlarimiz tutuklama yapamaz mı? Göze göz, dişe diş.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    iran a bizim ambargo uygulamamizi siteyen abd teror devleti ve ab asla ambargo uygulamadi iran petrolunu ambargo denen donemlerde hep abd teror devletine ve ab ye satti fransa ticaretin bas aktoru fransadayken devrim yapan humeyni ve sonraki liderler faransanin somurgesi gibi onlara bagli hareket ediyorlar mesela faransada ustun siyonist lobiyle sozde dusman gorunuslu dostluk iliskilerinide fransa ayarliyor minareyi calan baskasina iftira atarak caldigini sakliyor ..
    Cevapla
  • kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    yapılabilecek Suriye operasyonuna ve Kerkük Musul. operasyonuna ön alma harekatı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti