Erdoğan'dan kritik 'IKBY' hamlesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'yle telefon görüşmesi yaptı.

Erdoğan'dan kritik 'IKBY' hamlesi
Erdoğan'dan kritik 'IKBY' hamlesi
GİRİŞ 24.09.2017 20:24 GÜNCELLEME 24.09.2017 21:12
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İkili ilişkilerin yanı sıra Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum kararı başta olmak üzere bölgedeki son gelişmelerin ele alındığı görüşmede, referandumun iptal edilmemesinin bölgede kaosu beraberinde getireceğine dikkati çeken iki lider, Irak'ın toprak bütünlüğüne büyük önem atfettiklerini vurguladı.

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 Ekim'de İran'a yapacağı ziyarete de değinildi. Söz konusu ziyaret vesilesiyle, 2014 yılından bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin Dördüncü Toplantısı'nın da icra edileceği belirtildi.

YORUMLAR 32
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanına Almanya üzerinden bir zehirlenme süikastı yapılabilir ekmek vs bir şeyler yiyeceği zaman üstüne sürülen sıvı zehirli veya değilmi diye bakıldığında daha dikkatli daha temkinli bakılsın Ve daha iyi sayılsın kareleri ekmek üzerinden özellikle beyazımsı önemli değil denmesin kesinlikle bir ihtimal var gibi dikkatli olunsun Almanya yapacak gibi korumalar dikkatli olsun özellikle sayın cumhurbaşkanın ev gezmeleri gibi yerlerde!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Abdülhamid 6 yıl önce Şikayet Et
    Hala ırakın toprak bütünlüğü diyorsunuz başkanım.Neden bize ait olan topraklara sahip çıkmıyoruz anlamıyoruz.
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye İran ile birlikte adım atsa bırakın bandoyu ABD batı ve diğer kim var ise hepsi emin olun ki itimiz olurlar lütfen artık mezhepçilikten vazgeçin elin yahudisi hristiyan sen sunnisin sen şii sin diye ayırt etmiyor katlediyor veya ettiriyor. Hıristiyanlar bile batıl olmalarına rağmen mezhep ayrımını bir kenera itip temel öğelerine sarılarak üst seviyelere çıktılar müslümanların birlik olma zamanıdır ne zaman ki müslümanlar birlik olmuş ise kuttul ammare gibi destanlar yazmışlardır.
    Cevapla
  • is bitmis 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar is bitmis. Adamlar 15 yildir abd ve siyonistlerin destegi ile musul ve kerkukte cogunlugu ele gecirdiler.Bu saatten sonra cok zor.Dua edelim Turkiye karistirilmasin.
    Cevapla
  • Dede korkut 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç birşey hemen bitmez sen bitti demeden. Sen gibi korkaklardaan Allah Korusun.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrıs fatihi mücahid Erbakan ın mekanı cennet olsun. Kıymetini bilemedik.
    Cevapla
  • Hayırlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka neyin kafasında sın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler