Ruslardan Ukrayna isteği: Erdoğan bu işe el atsın

Rus vekil Yuriy Şvıtkin, Karadeniz'deki güvenliğin sağlanması konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna'ya baskı yapmasını istedi.

Ruslardan Ukrayna isteği: Erdoğan bu işe el atsın
Ruslardan Ukrayna isteği: Erdoğan bu işe el atsın
GİRİŞ 11.10.2017 01:01 GÜNCELLEME 11.10.2017 01:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Rus parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması’nda Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı Yuriy Şvıtkin, Cumrhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karadeniz bölgesindeki güvenlik işbirliği çerçevesi içinde Kiev’e bu bölgede provokasyonların önlenmesi yönünde etki yapması gerektiğini belirtti.

"ERDOĞAN UKRAYNA'YI GÜVENLİĞİN SAĞLANMASI KONUSUNDA ZORLAMALI"

Şvıtkin, “Karadeniz bölgesindeki güvenliğe gelince sanırım bu kapsamda Erdoğan’ın Ukrayna’yı bu bölgede güvenliğin sağlanması ve provokasyonların önlenmesi konusunda zorlaması gerekiyor” dedi.

YORUMLAR 10
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    sen gidecen kırımı ve ukraynanın bir bölümünü ikal edecen ondan sonrada ,baskıdan bahis edecen böyle bir şey yok,en kolay yol işkalden vazgeçecen
    Cevapla
  • AKHİLAL 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Osmanlının devamı olacağız.İnşallah bunu dost düşman tüm dünya görecek.Allahım himayesine memur ve mecbur olduğumuz Türk ve İslam coğrafyasının başsız kalan başı olmayı milletimize ve devletimize nasip eyle.Amin
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna'da Ukraynayı desteklemek zorundayız Türkiye'nini uzun dönem menfaat bu yöndedir.Sakın bu konuda yanlış yapılmasın Rusları sınırlarımızda büyütmemek gerekli.
    Cevapla
  • Levent Albay 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda Rusya hakli. Su anki Ukraynanin basindaki adam tamamiyle Batinin kuklasi. Rusyanin isgal ettigi yok, orada su an savas yok, baris var. Rusya sadece Ukraynaninda Batinin güdümü altina girmemesi ve Karadenizi kaybetmemesi icin bu sekilde davrandi. Baska sansi yokdu.
    Cevapla
  • kıro 6 yıl önce Şikayet Et
    Ruslarda bizim bu ekonomi krıza bir el atsalar iyi olır vala
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı