Erdoğan'dan AB'ye çağrı: Almayacaksınız söyleyin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Polonya'da AB'ye seslenerek, "Almayacaksanız söyleyin, bilelim. Minderden kaçan biz olmayacağız.onların kararını bekliyoruz" dedi.

GİRİŞ 17.10.2017 15:14 GÜNCELLEME 17.10.2017 16:12
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Resmi ziyaret için Polonya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan basın toplantısında yaptığı konuşmada AB'yi Türkiye'ye karşı takındığı iki yüzlü tavır için eleştirdi.

AB'YE SERT ÇIKTI: ALMAYACAKSINIZ SÖYLEYİN....

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

"Bizim Polonya'yla NATO içerisindeki ülkeler olarak dayanışmamız önem arz ediyor. Avrupa Birliği'nde Polonya bulunuyor, biz de AB'ye sokulmuyoruz. Polonya bizi destekliyor fakat 1963'ten bu yana Türkiye AB'ye alınmıyor. Şöyle fasılları masaya yatırdığımız zaman, 15 fasıl vardı, daha sonra bunları 35'e çıkardılar. Bunun sebebi Türkiye'nin buraya girmesi mümkün olmasın. Ben de diyorum ki, almayacaksanız söyleyin, bilelim. Minderden kaçan biz olmayacağız, onların kararını bekliyoruz

3,5 MİLYON MÜLTECİ AĞIRLIYORUZ

Biz şu anda Suriye ve Irak'tan 3.5 milyona yakın mülteciyi ülkemizde ağırlıyoruz. Şu ana kadar 30 milyar doların üzerinde harcama yaptık. AB'den aldığımız son destek rakamı, 885 milyon euro. Bize 2016'da 3+3 milyar avro vereceklerdi. "

YORUMLAR 54
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    bu AB nin kuruluşundan beri böyle. maç başlarken kuraller belli. maç ortasında bir karar alıyorsun kurallar değişmiş, maç sonu yaklaştı kurallar yine değişmiş. ne yapacaksın adam ahdetmiş karşı tarafı rakibi mutlaka yenmek istiyor. istemediği kişiyi ve kişileri ekarte edecek. ülkemizin hali bu. adamlar bizi almamak için başlangıçta 15 madde iken şimdi 35 madde. bu ne turşu bu ne lahana.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Eee madem onlar sözlerini tutmadı ki tutmadı daha serbest dolasim verilecekti oda yalan oldu. O zaman biz niye geri kabul anlaşmasını devam ettiriyoruz
    Cevapla
  • gercekler 6 yıl önce Şikayet Et
    Hala AB gündemi oluşturuluyor. Türkiye ekonomisinin iç piyasanın sıkıntılarını benmi çözümleyeyim ? Oy verdiklerimiz ne iş yaparlar. İngilizler AB den kaçtı, hala AB peşinden koşuyoruz. AB için harcanan gucu, halkın refahı icin harcasanız ya. Şu ülkede, bir ilden diğer ili dolaşacak kaç kişi var. Kaldıkı yapılan kullanmadığımız yollar gibi. Bir ülkeden diger ülkeye gezecegiz eger AB li olursak. Her sistem parası olanlar için. Halkın ne istedigini kulak ardı ediyorlar.
    Cevapla
  • gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    BÌZ LAÌK DEĞÌLÌZ müslümanız ab bizi alsada biz istemiyoruz krizinizi bize bulaştırmayın size verecek ne toprak ne paramız var yaşlanan nüfusunuzu doyuramayız Olanaklarımız bize yeterli
    Cevapla
  • muro 6 yıl önce Şikayet Et
    salıverin enisteyi bi yürüsün hele sahip cıkalım ama gün güçlü olma günü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı