Erdoğan'dan Barzani'ye büyük şok!

IKBY Başkanı Mesud Barzani’nin, son çare araya hatırlı isimleri sokarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme talep ettiği, ancak sonuç alamadığı ortaya çıktı.

Erdoğan'dan Barzani'ye büyük şok!
Erdoğan'dan Barzani'ye büyük şok!
GİRİŞ 20.10.2017 11:37 GÜNCELLEME 21.10.2017 00:49
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin bütün uyarılarına rağmen Kuzey Irak’ta bağımsızlık referandumu yaparak başta 2014’te yasadışı şekilde ele geçirdiği Kerkük ve çevresini kaybeden, petrolünün de yüzde 80'ini Irak merkezi hükümetine bırakan IKBY Başkanı Mesud Barzani'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme talep ettiği, ancak kesin bir dille reddedildiği ortaya çıktı.

Araya hatırlı isimleri sokarak Erdoğan'dan aman dileyen ve yaptırımların kalkmasını isteyen Barzani, ''Artık çok geç'' karşılığını aldı. 

KAYNAK: YENİAKİT
YORUMLAR 51
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    yahudi abillerin yardim etsin gaga suratlı sen onları dinledin onların yolundan gittin sonucunada kuzu kuzu katlanacaksın pişmanlık yasası senin icin geçmiyor..
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    barzani sapa oturdu
    Cevapla
  • millet 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis dedik ulkeyi emanet ettik iste buyuzden oyumuz sennleeeeee
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda Reis sonuna kadar haklı. Yıllardır size bir ağabeyi gibi davrandı, ama siz onu dinlemediniz, üstelik diklendiniz. Beter olun.
    Cevapla
  • ismail serin 6 yıl önce Şikayet Et
    Zor anlarinizda yaninizda oldu daraldiginizda imdadiniza yetisti yardim dediginizde elinizden tuttu siz ne yabdiniz kardesinize komsunuza ihanet etiniz sizin gibi hainlere asla birdaha guvenilmez pkk lilarda aynisin yabdi ihanete asla musammaha gösterilmez o tiren gecti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak