Putin ile Erdoğan arasında kritik görüşme!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptıkları telefon konuşmasında ikili ilişkilere ve Suriye konusuna değindiler.

Putin ile Erdoğan arasında kritik görüşme!
Putin ile Erdoğan arasında kritik görüşme!
GİRİŞ 21.10.2017 09:42 GÜNCELLEME 21.10.2017 10:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kremlin'den yapılan açıklama şu şekilde:

"İki taraf Rusya ve Türkiye'nin çeşitli alanlardaki ilişkilerin mevcut durumundan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ankara'da 28 Eylül 2017 tarihinde ticari ve ekonomik alan başta olmak üzere varılan anlaşmaların başarıyla hayata geçirildiği belirtildi.

Suriye sorunu üzerine yapılan fikir alışverişinde Astana süreci çerçevesindeki ortak çalışmalar olumlu değerlendirildi. Ekim ayı sonunda Astana'da düzenlenecek Suriye görüşmelerinin perspektifleri ele alındı. Suriye krizinin çözüm sürecinde eylemlerin koordine edilmesinde pratik konulara değinildi.

Özel temasların devam edilmesi konusunda anlaşıldı. Genel olarak görüşme hem ikili hem de bölgesel işbirliğin güçlendirmesine yönelikti. "

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • muallim 6 yıl önce Şikayet Et
    ab den ayrılıp Rusya ve Türki cumhuriyetleri içine alan bir eko.askeri birlik kurulabilir,yılanla yatağa girmekten iyidir,halklarda biribirine önyargısız yaklaşıyor,yeni bir nesil doğdu ve büyüyor baba Türk anne Rus,ve biz bunu kesinlikle avantaja çevirmeliyiz.
    Cevapla
  • muallim 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya hatta İranıda içine alan askeri bir pakt oluşturarak abd nin ortadoğudaki planını bozmalıyız,gerçi şuan adı konmadı ama fiiliyatta zaten var.
    Cevapla
  • Levent 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim stratejil müttefikimiz rusya olmalı hem komşumuz hemde en büyük ticari partnerimiz askeri siyasi ve ekonomik olarak birbrimize baglanmamız lazım nato ve avrupa boyundurugundan cıkmamız laızm şimdi özgürleşiyoruz ama elbet içimizden bir haini ilerde ülkenin başına getirirp bizim kafamıza cuval gene geçirirler
    Cevapla
  • Memo 6 yıl önce Şikayet Et
    Öyle hayını bizim başımıza getirirlerse. Olmaması için hazırlıklar yapmamız lazım devlet ve vatandaş olarak. Herkes uyanıyor yavaş yavaş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!