Türkiye'den ABD'ye vize tepkisi

ABD ile Türkiye arasında yaşanan vize krizine değinen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu karar hiçbir şekilde doğru değildir. Biz de karşılığını verdik" dedi.

Türkiye'den ABD'ye vize tepkisi
Türkiye'den ABD'ye vize tepkisi
GİRİŞ 27.10.2017 13:09 GÜNCELLEME 27.10.2017 13:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin Kongre ve Kültür Merkezi binasında düzenlenen "2017-2018 Akademik Yıl Açılış Töreni"ne katıldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu konuşmasında gündemdeki konularla ilgili de açıklamalarda bulundu. 

ABD ile yaşanan vize krizini değerlendiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Bu karar hiçbir şekilde doğru değildir. Biz de karşılığını verdik. Bunu karşılarız, o problem değil ama bugün biz dünyanın her yerinde vizeleri kaldırdık. Bir taraftan da pasaportsuz, kimlikle seyahati sağlıyoruz bazı Avrupa ülkelerinde. İşte Ukrayna ile pasaportsuz, kimlikle seyahat, Gürcistan ile bunu zaten yıllardır yapıyoruz" dedi. 

YORUMLAR 3
  • İhsan Berat 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye tarihinde en başarılı dış işleri bakanı açıklaması. Sonuçta kaç yıldır bu görevi yapıyor Sayın Cumhurbaşkanımızda hep yanında tutuyor vardır bir bildiği...
    Cevapla
  • sonsöz 6 yıl önce Şikayet Et
    yeter artik, söz degil icraat yapin!!!!!!
    Cevapla
  • Mehmet Akif 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun. Sonuna kadar Devletimizin yanindayiz. Amerikalilarda bize gelmesinler. Amerikalilar Nerede olldularsa savas kan ve gözyasi oldu. Rabbim elbet her yapilani eksiksiz bilendir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi