Cumhurbaşkanlığı'ndan Trump ve Kudüs açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Trump'ın skandal Kudüs kararı için, 'bu karar bizim için yok hükmündedir' ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan Trump ve Kudüs açıklaması
Cumhurbaşkanlığı'ndan Trump ve Kudüs açıklaması
GİRİŞ 06.12.2017 21:59 GÜNCELLEME 06.12.2017 22:58
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin, "ABD yönetiminin Kudüs'le ilgili sorumsuz ve hukuksuz açıklamasını reddediyoruz ve kınıyoruz. Bütün dünya, uluslararası hukuk ve BM kararlarını ihlal eden bu kararı reddetmeli ve Filistin halkının yanında yer almalıdır." ifadelerini kullandı.

Kalın, Twitter hesabından, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin açıklama yaptı.

DÜNYAYA ÇAĞRI: FİLİSTİN HALKININ YANINDA YER ALIN

İbrahim Kalın, "ABD yönetiminin Kudüs'le ilgili sorumsuz ve hukuksuz açıklamasını reddediyoruz ve kınıyoruz. Bütün dünya, uluslararası hukuk ve BM kararlarını ihlal eden bu kararı reddetmeli ve Filistin halkının yanında yer almalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 40
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofyayı camiiye çevirmek bizde yaşatmış olduğu sonucun gayrimüslimler tarafından yaşatılabilir. En iyi yol tüm islam devletlerinin birleşip israil ile olan ticaretleri durdurmalı.
    Cevapla
  • ergryj ryılo 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya teröristleri hırıstiyan ve yahudiler, Allah cc. laneti hepinizin üzerine olsun
    Cevapla
  • Momedoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke oyle 1 ülke ki hem Selehaddinin hem Fatihin torunlarıyla dolu ama fatih olmak selehaddin olmak başkaymış. Ölümsüzlük iksiriymiş tarihlere sığmadılar ejdadımız. Üstelik onların savaştığı düşman askerleri onlardan sayı ve silah olarak fazla olmasına rağmen. Biz daha bekleyecez atom bombasını yeni uçakları silahları ama kafirler yine fazlasını yapacaklar. Silahları etkili fazla diye cihat olmayacakmı farz değilmi bize. Hem biz şehadet sevdalısı değilmiyiz sağ kalmayı düşünen kim. 1 kıvılcım sayın Cumhurbaşkanı Sayın Genel kurmay başkanı 1 kıvılcım 1 tekbir sonrası inşallah şehadet ve zafer. ALLAH ŞAHİTTİR her halukarda kazanan cihad erleri olacak onlara mağlubiyet yoktur.
    Cevapla
  • Veli 6 yıl önce Şikayet Et
    Buyur git seni tutan mı var işte Suriye git savaş
    Cevapla
  • Momedoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Şair boşa dememiş mücahitler için. Sabrımız artık yeter merde meydan konuşur. Hışm ile kından çıkan kılıç kaşkan konuşur. Ejdat ayaklanıyor ruhların mahşerinde bizde şeref bizde şan iman konuşur. Şimdi ejdadımız neder hani evlatlarımız sıcak yataklarındamı cihat ediyor demezlermi. Bizlere yazıklar olsun hem devlet hem millet olarak. Bize ne Araplardan farslardan bizim müslümanlığınız onlarla birlikte olmasak oluyormu biz adım atmadan kimse yürümez o şerefe erişmek ümidi olur bende inşallah. Ah şehadet bu millete küsülümüsün yoksa bu millet seni hak etmiyormu.
    Cevapla
  • aydin 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde cevap olarak acilen ayasofya yi camiiye donusturulmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi