ABD'nin kuvvet komutanları Türkiye'ye geliyor

TSK'dan yapılan açıklamaya göre; ABD'li kuvvet komutanları 14 Aralık'ta Ankara'ya gelecek. Ankara'daki toplantıya Irak Genelkurmay Başkanı da katılacak.

ABD'nin kuvvet komutanları Türkiye'ye geliyor
ABD'nin kuvvet komutanları Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 11.12.2017 19:22 GÜNCELLEME 11.12.2017 20:17
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, perşembe günü, Irak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Osman Ganimi, ABD Avrupa Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis M. Scaparrotti ve ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Orgeneral Joseph L. Votel ile bir araya gelecek.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar'ın ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıya Irak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Ganimi, ABD Avrupa Kuvvetler Komutanı Orgeneral Scaparrotti ile ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Orgeneral Votel katılacak.

 

BÖLGESEL KONULAR GÖRÜŞÜLECEK

Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda, 14 Aralık Perşembe günü yapılacak toplantının önceden planlandığı ve toplantıda bölgedeki güvenlik konularının görüşüleceği bildirildi.

YORUMLAR 98
  • kobra 6 yıl önce Şikayet Et
    abd,nin üst düzeyde komutanları ne,yuzle turkiyeye geliyorlar terora.turk düşmanlarına.silah ver utanmadan,turkiyeye ne yüzle geliyorlar bunların yüzü kizarmadan,42
    Cevapla
  • REİSE MESAJ 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis bunlar senin dengin değiller , konuşacak birşey varsa başkanları Trump gelsin . Bunları bir müsteşar bir de albay alıp taksiyle kışlada görüşsünler.
    Cevapla
  • Nihat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yankeelere kim vize vermiş.
    Cevapla
  • ozkayalar 6 yıl önce Şikayet Et
    ne halt etmeye geliyorlar?genel kurmay bunlara anladıkları dilden tavır koymalı
    Cevapla
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Hemen İİT toplantısının ertesi günü gelmeleri ne anlama geliyor?Alınacak kararı sabote etmeye mi geliyorlar?Kesinlikle buna izin verilmemeli.İncirlik hakkında da sınırlama konulmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular