Türkiye'den İran halkına flaş uyarı!

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İran'da yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 03.01.2018 11:14 GÜNCELLEME 03.01.2018 13:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Bozdağ, "Türkiye,İran’daki olayları yakından takip etmektedir. Türkiye,İran’da huzur,sükun,barış ve istikrarın korunmasını önemsemektedir. İran’ın huzur,sükun,barış ve istikrarı,İran,İran halkı ve bölgemiz için önemlidir. İran’da meydana gelecek/getirilecek kriz,kaos ve çatışmaların İran,İranlılar ve bölgeye zarar vereceği aşikardır." ifadelerini kullandı.

Bozdağ, "İran’da huzur,sükun,barış ve istikrarın korunması için iktidarın ve halkın;kışkırtma ve provokasyonlara;kurulan ve kurulacak tuzaklara karşı dikkatli,basiretli ve sağduyulu hareket etmesinin gerekliliğini ve önemini bir kez daha vurgulamakta fayda görüyoruz." dedi.

 

YORUMLAR 6
  • Erdalsilo 6 yıl önce Şikayet Et
    Iran yıllarca düşman gösterildi ya orda yaşayan 35 milyon Türke ne yapacan düşünün öyle yazın
    Cevapla
  • DESTEK 6 yıl önce Şikayet Et
    iran da suriye ve ırak gibi komsumuzdur, oradaki olumsuzluklardan ilk etkilenecek lkeyizi gerekirse devletimizle ordumuzla, tüm kuvvetimizle iranda süküneti sağlamaya yardım etmeliyiz
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar suriyeyi ırakı yemeni bahreyni lübnanı kaosa çeviren ülkye nasıl olurda krizin kaosun ateşin fitnenin sebebi bir ülkeye sahip çıkıyorlar anlamak mümkün değil amerika israil ve rusya iran çiftlerinin olmadığı bir dünya huzur dolu bir dünya demektir
    Cevapla
  • Omer 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman müslümanın kardeşidir. bir binanın tuğlaları gibiyiz. Her zaman herkese söylerim kulaktan doğma düşünceler ile dindaşlarınızı kafir ilan etmeyin. İran ve Türkiye kader ortaklarıdır. hadislerde geçen ve bize kötü gösterilen ve islamı arkasından vurmaya çalışan ülke İran değildir! müslümanlara bu kadar yaklaşmış olan Suudilerdir!!!
    Cevapla
  • muzaffer 6 yıl önce Şikayet Et
    He canım he. Daha Suriyelilere sabır gösteremiyorsunuz, binlerce İranlı sınırlarımıza dayandığında tüfekle mi vuracan onları. İşkembeden sallamak kolay, sırtında yumurta küfesi yok ki senin.
    Cevapla
  • HATUN 6 yıl önce Şikayet Et
    Iran ve Pakistanin ic huzuru ve istikrari Türkiye icin hayatidir. Türkiye Azeri Türkler üzerinden komsumuzdaki sükünetin saglanmasinda yapici rol üstlenmelidir. Komsumuzun kaotik bir ortama sürüklenmesi Türkiye üzerinde altindan kalkinmayacak bir yük ili karsi karsiya kalacaktir. Bunun basinda cok büyük bir göc dalgasiyla karsi karsiya kalacaktir. Komsumuzdaki olan bitenler Arap bahari adi altinda Arap ülkelerinde olup biten kaotik ortamin ortaya cikmasina sebebiyet verenlerdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı