Rusya, Türkiye ve İran'dan yeni adım!

Suriye'de gerilimi azaltma bölgeleri oluşturulması ile sonuçlanan çatışmasızlık sürecinin garantörleri olan Rusya, Türkiye ve İran'ın dışişleri bakanlarının mart ayında Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya gelebileceği belirtildi.

Rusya, Türkiye ve İran'dan yeni adım!
Rusya, Türkiye ve İran'dan yeni adım!
GİRİŞ 12.02.2018 11:40 GÜNCELLEME 12.02.2018 12:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ortadoğu Özel Temsilcisi ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, Türk mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu ve İranlı mevkidaşı Cevad Zarif ile gelecek ay bir araya gelebileceğini söyledi.

Bogdanov, Astana sürecinin garantör ülkeleri olan Rusya, Türkiye ve İran'ın dışişleri bakanlarının bir sonraki görüşmesinin ne zaman düzenlenmesinin planlandığı sorusuna, "Şu anda tarihler üzerinde anlaşmaya çalışıyoruz. Üçlü toplantı muhtemelen mart ayında Astana'da gerçekleşecek" dedi.

 

 

YORUMLAR 2
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    emir ver ve cihat de bir amerikan halkından biri cesaeti varsa soKAGA ÇIKSIN
    Cevapla
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın Recep Erdogan bir emir ver cihat emri ve dünya ülklerin hepsinde bir insan halk sokaklara çıkamaz yeterki de sen cihat ve emri ver dünyada ülklerin hiç bir ülkede olan halklar sokaklara çıkamaz yeterki emir ver cihat de Recep ERDOGAN DE EMİR VER VE HİÇ BİR ÜLKEDE HİÇ BİR HALK SOKAKLARA ÇIKAKAMAZ
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor