Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye küstah tehdit!

Avrupa Birliği (AB) Sözcüsü, Yunanistan'la geri kabul anlaşmasını durduğunu açıklayan Türkiye'nin kararından geri dönmesi gerektiğini söyledi. Açıklamasında kendince Türkiye’ye aba altından sopa gösteren sözcü, vize serbestisi anlaşması üzerinden Türkiye'yi tehdit etti.

Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye küstah tehdit!
Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye küstah tehdit!
GİRİŞ 09.06.2018 17:59 GÜNCELLEME 10.06.2018 07:02
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim, FETÖ'cü teröristlerin iade edilmemesiyle birlikte bir seviye daha yükseldi. Yaşananların ardından, Avrupa'da yaşanan mülteci akınını çözen ve mültecilerin kayıt altına alınmasını sağlayan Geri Kabul Anlaşması Türkiye tarafından askıya alındı.

Darbecilere kol kanat geren Yunanistan'a sesini yükseltmeyen Avrupa Birliği, Türkiye'nin aldığı karar ile ilgili bir açıklama yaptı.

 

 

AB'DEN TÜRKİYE'YE KÜSTAH TEHDİT

Brüksel'de Deutschland Radio'ya açıklama yapan AB Komisyonu Sözcüsü, Türkiye'nin anlaşmaya uymasını istedi. Anlaşmanın, Ankara'nın istediği vize serbestisi için bir şart olduğunu belirten Sözcü, bu şartlarda vize serbestisinin gerçekleşmeyeceği tehdidinde bulundu.

YORUMLAR 112
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    evet o bi sart ve biz ju sarti senelerdir yerine getiriyoruz. vize serbestisi geldimi? hayir. ozaman degisen birsey yok bizim acimizdan
    Cevapla
  • beddua 5 yıl önce Şikayet Et
    ab tez batasın, tl ye muhtaç olasın, çöpcüleriniz greve gide de kokasınız, 25 haziranda ülkenizdeki bilgisayarları virüsler basa...
    Cevapla
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    İstemiyoruz vize serbestliğini.
    Cevapla
  • Hasan ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Vize serbestliği isteyen kim alin başınıza çalın. Ben Avrupa birliğine karşıyım. Biz Hıristiyan değiliz Müslüman iz. Bu multeci, geri kabul antlasmasina gelince başından beri hata idi. Zararin neresinden dönersek kardir. Allah bize yeter.
    Cevapla
  • Uçan anka 5 yıl önce Şikayet Et
    Başınıza çalın lan vizenizi baş git gavur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!