Reuters'tan sürpriz Patriot iddiası! Türkiye ile..

İngiliz haber ajansı Reuters, ABD Dışişleri Bakanlığı, S-400’lerin alternatifi olarak Patriot hava savunma sistemlerini satmak için Türkiye ile müzakere yaptığını iddia etti.

Reuters'tan sürpriz Patriot iddiası! Türkiye ile..
Reuters'tan sürpriz Patriot iddiası! Türkiye ile..
GİRİŞ 16.07.2018 15:47 GÜNCELLEME 16.07.2018 16:53
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığından S-400’lere ilişkin açıklama geldi. Bakanlık, Rusya'dan alınan S-400’lerin alternatifi olarak Patriot hava savunma sistemlerini satmak için Türkiye ile müzakere yapıldığını duyurdu.

ABD Dışişleri Bakanlığının Siyasi ve Askeri İlişkilerden Sorumlu Kıdemli Müsteşar Yardımcısı Vekili Büyükelçi Tina Kaidanow konuya ilişkin basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye’ye satmak istedikleri Patriot hava sistemleri konusunda müzakere yürütüldüğünü dile getirdi.

Kaidanow, Türkiye ile müzakere halinde olduklarını kaydederek, "Türklere Patriot konusunda neler yapabileceğimizi anlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 124
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    abd patriotu vermiyen sensin senaton şimdi ne oldu ns-400 alınca battımı
    Cevapla
  • Metehan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne patiriot derim ,ne S-400 ben HİSAR savunma sistemi derim, verecen parayı bizim mühendislere bakalım oluyor mu olmuyormu ,insanımıza güvenmeliyiz.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlayamadığım konu "S- 400 ler savunma silahı değil mi?Savunma silahı..Eee "Yunanistanda S-300, SA-15, SA-8 gibi Rus füzeleri varken, neden bize S-400 almayın baskıları? Dertleri ne? Yoksa bize saldırmayı mı düşünüyorlar ? Saldırı silahı olsa ki bence oda olmalı hani biraz anlaşılır feryadınız? NATO dahil niyetlerin bu kadar aşikar olduğu bir zaman olmamıştır. ...NATO dediğiniz örgüt aslında bir paravan, sessiz sedasız ülkeleri işgal edebilmek adına. "Paravan FETÖ terör örgütü de aradan kalktı ve esas oyuncular sahaya indi artık ve herşey ayan beyan ortada..
    Cevapla
  • Ben 5 yıl önce Şikayet Et
    Saķın almayın Bir işe yarasa satmazlardı Sadece para
    Cevapla
  • AklınYoluBir. 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler patriotların kısa menzilli olduğunu, geç tepki verdiğini, karşı füzeye saplandığında ikisinin beraber düşerek tehlikeyi arttırabildiğini söyleyerek, yine ABD ile ortak "arrow (ok)" füzelerini geliştirdiler. Patriotlar modası geçmiş bir silah. Üstelik şu an Türkiye için birinci tehdit (yıllarca ordumuzu kandırdıkları gibi Irak ya da İran değil) batının, NATO'nun, ABD'nin bizzat kendisi. Patriot'u ne yapayım? İran dışında kimi vurabilir patriot? Ha paralel artıklarının istediği de bu tabii. STV'nin son zamanlarındaki tüm filmlerinde bir İran düşmanlığı körüklendi. O gün anlamayanların ayakları hala yere değmedi mi? Adam ABD'nin borazanı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak