Ortak karar alınmıştı! Hollanda'dan Türkiye çıkışı

Türkiye ile Hollanda, ilişkileri karşılıklı olarak normalleştirme kararı almasının ardından bir açıklama da Hollanda Dışişleri Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık yaptığı açıklamada, "İşbirliği bizim için çok önemli" dedi.

Ortak karar alınmıştı! Hollanda'dan Türkiye çıkışı
Ortak karar alınmıştı! Hollanda'dan Türkiye çıkışı
GİRİŞ 20.07.2018 17:18 GÜNCELLEME 20.07.2018 17:21
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye ile işbirliğinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

"Türkiye ile Hollanda'nın bu durumu tersine çevirmesi ve ilişkileri restore etmesi iyi bir şey" ifadelerini kullanan Blok, şöyle devam etti: "Bu, aynı fikirde olduğumuz konuları olduğu kadar fikirlerimizin ayrı olduğu noktaları tartışabilmemiz için çok önemli. Zira Hollanda ve Türkiye işbirliği açısından önemli olan pek çok alan var."

 

 

YORUMLAR 16
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kuyrugu sıkışmış Hollanda ineği bunlar ha şöle yola gelin eski Türkiye yok karşınızda reis abd yi tınlamıyor sizin gibi ineklerimi tınlayacak ama kısasa kısas derim Türkiye gelen ilk vekillerini bakanlarını alsınlar merkeze
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlarin isi gücü cikar!!!!
    Cevapla
  • muratti 5 yıl önce Şikayet Et
    Hollanda özür diilemeli...
    Cevapla
  • Gurbetçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Batı Avrupa sanki birlik etmiş Türkiye’ye saldırıyorlar ,ama saldırılacak devlet belli ,dünyayı kaosa sürükleyen ,Avrupa’yı zarara sokan bir devlet var o da birleşik amarika . Ortadoğu yaşanamaz halde, Afganistan aynı Libya aynı Afrika aynı dünyaya zehir saçan amarika bir sürü bölgeyi devleti yaşanamaz Hale getirdi ve insanlar Avrupa devletlerine sığındılar . Zararı Avrupa çekti Petrol doğal gazı amarika yedi .Avrupa ases buna kafa yormalı . Türkiye’yi bıraksınlar.
    Cevapla
  • Osmanli Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz dürüst deyilsiniz.Sabah baska Aksam baska.Bu Avrupalilar hepsi böyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'