Suriye krizi tırmanırken Rusya meydan okuyor

Türk keşif uçağını Akdeniz'e düşüren füze tipi olduğu iddia edilen Rus yapımı “Pantsir-S1” hava savunma sistemi önceki gün Rusya topraklarında denendi.

Suriye krizi tırmanırken Rusya meydan okuyor
Suriye krizi tırmanırken Rusya meydan okuyor
GİRİŞ 21.10.2012 06:48 GÜNCELLEME 21.10.2012 13:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında, “Pemboy askeri poligonunda ilk defa maketle değil, gerçek silahlar kullanılarak yapılan tatbikatta Pantsir-S1'in, ABD yapımı Tomahawk türü kanatlı füzeleri de imha edebileceği kanıtlandı” dendi.

YORUMLAR 11
  • Merve BÖLÜKBAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı gitti gideli........ her yerde yangın. insanlar ve devletler ben ben diye birbirini kırıyorlar. dünya'ya yön verecek süper devletler de haksız ve menfaatperestçe hareket ettiklerinden dolayı dünya'nın en güzel yerlerinde yangın ve harabeler oluştu. nerde osmanlının adaleti nerde bu günün amerikası, rusyası bilmem nesi..... dünyayı likayati olana teslim etmedikçe dünyadaki yangınlar, felaketler bitmez. dünyayı ancak müslümanlar adaletle ve şevkatle yönetebilir. dünyaya ancak müslümanlar huzur getirir. çünkü onlar ALLAH'a dayanır.(c.c.) ALLAHımız güzeldir, güzel olanı sever. müslümanlar her zamankinden daha çok çalışmalı.... dünya kötü ellerde olduğu müddetçe müslüman vebalden kurtulamaz.........
    Cevapla
  • barboro tekin 11 yıl önce Şikayet Et
    kaç yazar. gözdağı olsa kaç yazar. bizde çeşitli silahları deniyoruz daha iki gün önce yrli tank denendi. her denene silah göz dağı vermek için yapılmaz
    Cevapla
  • murat sert 11 yıl önce Şikayet Et
    inşALLAH. birbirinizi yersiniz
    Cevapla
  • arthur 11 yıl önce Şikayet Et
    nurettin gul:). güldürdün beni:) o lakırdıları 9, 10. hatta m.ö 2. yüzyılda söylemiş o kadar çok insan var ki... kalkmışsın burada evlerinizde küçük çocukların beynini yıkamakta kullandığınız metodu uygulamaya çalışıyorsun. bunları ancak kuşatılmış ortaokul çocuklarına yedirirsiniz. hadi canım başka kapıya..
    Cevapla
  • YoZGATLIM 11 yıl önce Şikayet Et
    bizim kopyaci sahtekarlar nerdeler. halkin sagligini hice sayip gida ve tekstil sahtekarligi yapan bizims dünyaca ünlü sahtekarlarimiz becerilerini silah sahtekarliginda gösterip sahtesini yapsinlar bizde ozaman onlarin arinlarindan öpelim -;)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!