İsrail Dışişleri Sözcüsü'nü köşeye sıkıştıran soru

Cüneyt Özdemir, İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Paul Hirschson'ı canlı yayında köşeye sıkıştırdı. İsrail yetkilisi sorulara kaçamak cevaplar verdi.

İsrail Dışişleri Sözcüsü'nü köşeye sıkıştıran soru
İsrail Dışişleri Sözcüsü'nü köşeye sıkıştıran soru
GİRİŞ 16.11.2012 07:50 GÜNCELLEME 16.11.2012 08:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cüneyt Özdemir , 5N1K'da İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'ne İsrail'in Gaze'ye yönelik başlattığı son saldırıya ilişkin sorular sordu.

SALDIRININ ARKASINDAKİ NEDEN BU MU?

Katar Emirinin Gazze 'ye büyük yatırım yapacağını hatırlatan Özdemir, Siz hükümet olarak Gazze'ye yatırım yapılmasını bu şekilde engellemeye çalışıyor olabilir misiniz acaba?" sorusuna Hirschson, Hamas 'ı eline geçen parayı silah ve nefrete yatırmakla suçlarken "ülkemizdeki masumları koruma adına her türlü saldırıyı yapacağız" dedi.

SİZİ HİÇ RAHATSIZ ETMİYOR MU?

Cüneyt Özdemir, Hamas'a yönelik saldırıların İsrail ordusunda yetkili subaylar tarafından Twitter'da alaya alındığını hatırlattı. Askeri disiplinden ve resmiyetten uzak ifadelerin Twitter'da sürekli bu yetkililer tarafından yazıldığını hatırlatan Özdemir, "Bu askerlerin ciddiyetsizliği sizi hiç mi rahatsız etmiyor" diye sordu.

Sözcü Hirschson ise Cüneyt Özdemir'in sorusuna kaçamak cevaplar verirken, "Neticede ortada bir savaş durumu var" dedi.

DIŞİŞLERİNİ KENDİ AÇIKLAMASIYLA VURDU

Mavi Marmara ile ilgili olarak, İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın, Türkiye'de görülen Mavi Marmara davasının bir "şov" olarak gördüğünü hatırlatan Özdemir, 9 kişinin öldüğü Mavi Marmara da bir şov muydu? sorusuna Hirschson, "Mavi Marmara uluslararası hukukun ihlal edildiği mesele, çok ciddi bir mesele üzüntü verici" diye cevap verdi.

YORUMLAR 5
  • kenan duman 11 yıl önce Şikayet Et
    lanetliler. bu siyonistler azmalı azacakki inşALLAH ALLAHın vaad ettiği gazap onları bulacak şu muharrem ayı yüzü gözü hürmetine yüce rabbim bir an önce vaadini yerine getir ve şu yahudileri yok et yüce rabbim sen yapmayacağın bir şeyi söylemezsin o felaket bu milleti mutlaka bulacak dileğimizin bir an önce bulması amin
    Cevapla
  • Hasan 11 yıl önce Şikayet Et
    israil i ALLAH bildigi gibi yapsin.. insan degil bunlar, hayvan bile diyemiyorum, hayvanlar masum canlılar!!!! canavar bile demeye dilim varmiyor, bu pislikleri kelimerle ifade edemiyorum ben.
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH en büyüktür. ALLAH en büyüktür elbet sizin de tepenize düşecek bir bomba vardır! inşALLAH o da kendi içinizde olur..
    Cevapla
  • gercek Turk 11 yıl önce Şikayet Et
    hz. muhammed'in ümetine olan nefretiniz.. hz. muhammed'in ümetine olan nefretiniz. elbet bir gün başınızı yiyecek yahudilerin aklı başına gelmiyor. hitler onları katlettiğinde yardım elini uzatan müslümanlara bunu yapıyorlarsa. toplumda da sık sık ifade edildi,ği gibi hitler daha az yapmış. cümlesini doğruluyorlar. rabbim gazze deki müslüman kardeşlerimize yardım etsin. (amin)
    Cevapla
  • murat ergun 11 yıl önce Şikayet Et
    savaşı başlatan israil. sen savaşı başlat, insanları zulmet, ondan sonra masum rolü oyna! bugün olmasa da, inşALLAH o topraklardan birgün gideceksiniz. ALLAH filistintindeki müslümanların yardımcısı olsun! zafer inanlarındır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek