İsrail'in gizlediği Türkiye operasyonu!

İsrail heyetinin İstanbul'a gelerek gizli bir görüşme yaptığı öne sürüldü.

İsrail'in gizlediği Türkiye operasyonu!
İsrail'in gizlediği Türkiye operasyonu!
GİRİŞ 25.01.2013 17:45 GÜNCELLEME 26.01.2013 08:22
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde İsrail 'den beklenmedik bir Türkiye çıkışı gelmişti. İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Amira Oron, Tel Aviv'in Türkiye ile ilişkilerine büyük önem verdiğini belirterek "'Türkiye ile ikili ilişkilerin eski haline dönmesini istiyoruz. Türkiye bölge istikrarı için önemli bir ülke'' ifadelerini kullanmıştı. Bu şaşırtan açıklamanın ardından, Türkiye'den özür dilememekte ısrar eden İsrail'in "ilişkileri onarma adına" bir hamle daha yaptığı iddia edildi.

İsrail merkezli Yeshiva World haber sitesi, Knesset üyesi Nissim Ze'ev'in başkanlığındaki bir heyetin pazar günü İstanbul'a gelerek Başbakan Erdoğan'ın "özel temsilcisi" olan eski bir Dışişleri Bakanı ile buluştuğunu öne sürdü. Haberde "Ziyaret, İsrail Başbakanlık Bürosu'nun bilgisi dahilinde ve Türk Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile yapıldı. Görüşme, birçok ticari ve diğer çıkarları paylaşan iki ülke arasındaki bağların onarılması için sahne arkasında devam eden çabaların bir parçası idi" denildi. Söz konusu gelişme İsrail'in "arayı yumuşatmak için gerçekleştirdiği bir operasyon" olarak yorumlandı.

YORUMLAR 16
  • Yusuf Aydın 11 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenın bu kansılı kabıleyle asla barış. bızım huzurumuz buzulur o duşman seyesınde insansız aracı serı öretım aşamasında
    Cevapla
  • şahbaz doğan 11 yıl önce Şikayet Et
    şeytan boş durmaz !!!. ALLAH düşmanlarıyla dost olunmaz.kur'an-ı kerimde açıkca diyor ki siz onlar gibi inanmadıkça onlar sizi asla kabul etmezler. yani bizim din düşmanlarıyla asla birlikte olmamız mümkün değildir.
    Cevapla
  • olcay çelik 11 yıl önce Şikayet Et
    kv pusu. kv pusu dizisi gündemle bazen örtüşüyor 2 hafta önce türkiyeyi şekillendirenlerin yeni başı israil ile tekrar arayı düzeltmek için görüşme yapıyor.yani kısmen eski politalar yanlısı bir adam yeni politikaları beğenmiyor başa geçiyor ilginç acaba tesadüfmü yoksa denildiği gibi diziye istihbarattan servismi var
    Cevapla
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    ısrail'de rejim, hükümet ve apartheid rejimi degismedikce barismamaliyiz!. onlar nasilki ıran'a ayni sartlari kosuyor, hükümetin düsmesi icin ellerinden geleni yapip, ıran halkini rejime karsi tahrik ve tesvik ediyorlarsa, ısrail'deki fasist, apartheid rejiminin düsmesi, dünya'da fitne cikaran mossad'in kol ve kanadinin kirilmasi, dünya halklarini "yahudilere hizmet icin yaratilmis essekler" (bak. yahudi rabin yossef'in aciklamasi) gözüyle bakilmasinin engellenmesi ısrail'den uzak durulmasi, ambargo uygulanmasi ve iliskilerin asla icislerimize karisacak, disislerimizi engelleyecek seviyeye gelmesini önlemek icin, ısrail'den en azindan 10 yil uzak durmak zorundayiz. kendi halki ayaklanip netanyahu ve benzerlerii gibi fasisti, irkci, fanatik dinci yahudl liderlere karsi ayaklanmadikca ve müslüman-hiristiyan araplara özgürlükleri verilmedikce bu devlet ile her nevi yaklasim, intihara esdegerdedir.
    Cevapla
  • ahmet mardini 11 yıl önce Şikayet Et
    sakın ha!. bu adamlardan kesinlikle uzak durulmalı!sürünerek yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederiz! israilden uzak ALLAHa yakın olalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar