Diyarbakır

AK Parti heyeti Diyarbakır'da

22:35 02 Eylül 2015
AK Parti heyeti Diyarbakır'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül'ün başkanlığındaki heyet, silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ile Diyarbakır'ın Kulp-Lice ilçeleri arasında karayolunu kesen terör örgütü PKK mensuplarınca öldürülen Dortor Abdullah Biroğul'un ailesine taziyede bulundu

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için, "Çok gayretli bir arkadaşımızdı. Görev aldığı zamanlarda da aktif olarak teşkilata hizmet etti. Mekanı cennet olsun, Rabbim ailesine sabırlar versin" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül'ün başkanlığında çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen heyet, Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ile Diyarbakır'ın Kulp-Lice ilçeleri arasında karayolunu kesen terör örgütü PKK mensuplarınca öldürülen Doktor Abdullah Biroğul'un ailesine taziyede bulundu.

Gül, Koca'nın ailesine gerçekleştirilen taziyenin ardından yaptığı açıklamada, bölgedeki il ve gençlik kolları teşkilatlarının Koca'yı sahiplendiğini belirtti.

Gül, şöyle devam etti:

"Definde ve sonrasında da bütün teşkilatlarımız, bölgedeki il teşkilatlarımız, gençlik kollarımız Yunus kardeşimizin cenazesinde bulundular. Çok gayretli bir arkadaşımızdı. Görev aldığı zamanlarda da aktif olarak teşkilata hizmet etti. Mekanı cennet olsun, Rabbim ailesine sabırlar versin. Bizler de bu acıyı paylaşmak üzere buraya geldik." 

Heyet daha sonra bazı kanaat önderleriyle görüştükten sonra kentten ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.