Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

16:05 25 Kasım 2015
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, 28 Kasım Cumartesi günü sahalarında yapacakları Fatih Karagümrük maçına kazanmak için hazırlandıklarını söyledi.

Küçükbayrak, ligde yakaladıkları başarılı çıkışlarını devam ettirmek istediklerini ve bunun için her maça galibiyet için çıktıklarını belirtti.

Son haftalardaki başarılı çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten Küçükbayrak, Fatih Karagümrük maçının bir hayli zorlu geçeceğini vurguladı.

İç saha maçlarında şuana kadar yenilgi yaşamadıklarını ve bu unvanlarını Fatih Karagümrük maçında da sürdürmek istediklerini belirten Küçükbayrak, şöyle dedi:

"Fatih Gümrük iyi ve hedef olan bir takım. Onlarda bizim gibi her maça kazanmak için çıkıyorlar. Ama bizim iç saha avantajımız ve son haftalardaki başarılı bir çıkışımız var. Bu durumu korumak ve iç saha başarılarımıza bir yenisini daha eklemek için Fatih Karagümrük karşısına kazanmak için çıkacağız. Şu ana kadar iç saha maçlarında önemli sonuçlar aldık. İç saha maçlarımızdan yenilgi yaşamadık.Sadece iki maçta beraberlikle ayrıldık. Diğer tüm iç saha maçlarını kazandık."

Küçükbayrak, "Ligin ilk yarısının sona ermesine 4 hafta kaldı. Haftalar geçtikçe ligin üst sırası ile alt sırası arasında keskin durumlar ortaya çıkıyor. Yani zor ve meşakkatli bir süreç başlıyor. Hazır olmayan takımlar toparlanıyor. Durumu iyi olmayan takımlarda toparlanarak iddialı bir duruma geliyor. Şampiyonluk hesapları yapan takımlar ise işe daha sıkı sarılıyor. Hata yapmamak ve puan kaybı yaşamamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Yani maçlar gittikçe zorlaşıyor. Biz de, puan kaybetmeyerek yoluna devam etmek ve şampiyonluk yarışını son ana kadar götürmek isteyenlerdeniz. Bunun için her maç önemli ve özeldir" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.