Diyarbakır

Spor Toto 3. Lig

16:08 25 Kasım 2015
Spor Toto 3. Lig

Diyarbekirspor, Sultunbeyli Belediyespor ile kendi sahasında yapacağı maça büyük önem veriyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Sultunbeyli Belediyespor ile kendi sahasında yapacağı maça büyük önem veriyor.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, ligin orta sıralarında yer alan Sultanbeyli Belediyespor ile pazar günü yapacakları maçın bir hayli zorlu geçeceğini söyledi.

Altunsoy, yaptığı açıklamada, rakiplerini hafife almadıklarını ve bu karşılaşmaya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Telafisi olmayan zor bir sürece girdiklerini ifade eden Altunsoy, "İlk yarının son haftalarına girdik. Artık puan kaybının telafisi çok zor olacak bir dönemin içindeyiz. Bu nedenle tüm maçlarımıza büyük bir ciddiyetle hazırlanıyoruz. Sultanbeyli Belediyespor da çok önemsediğimiz bir rakip. Hazırlıklarımızı da sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Hedefimiz sahamızda yapacağımız bu karşılaşmayı kayıpsız atlatmaktır" şeklinde konuştu.    

İlk yarının son üç maçında en az 7 puan çıkarmayı planladıklarını ifade eden Altunsoy, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İlk yarının bitimine 3 hafta kaldı. Birbirinden güçlü rakiplerle yapacağımız bu üç maçın ikisini evimizde birini ise deplasmanda yapacağız. Hedefimiz bu üç karşılaşmadan en az 7 puan çıkarmaktır. Bunu başarıp devre arasına büyük bir moralle girmek istiyoruz."

Altunsoy, Sultanbeyli Belediyespor maçından sonra ligin üst sıralarında yer alan Orhangazispor ile deplasmanda ve ilk yarının son maçında da sahalarında Adliyespor ile karşılaşacaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.