Diyarbakır

Spor Toto 3. Lig

15:50 28 Kasım 2015
Spor Toto 3. Lig

Diyarbekirspor, Sultunbeyli Belediyespor ile yarın sahasında yapacağı karşılaşmaya kazanmak için çıkacak.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Sultunbeyli Belediyespor ile yarın sahasında yapacağı karşılaşmaya kazanmak için çıkacak.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Sultanbeyli Belediyespor ile yapacakları maçın hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Altunsoy, kendi sahalarında çok önemli bir karşılaşmaya daha ev sahipliği yapacaklarını ve bu maçın kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.

İlk yarının son haftalarına girdiklerini ve artık puan kayıplarına tahamüllerinin olmadığını ifade eden Altunsoy, başarı için kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Altunsoy, şöyle dedi:

"Sözün bittiği yerdeyiz. Artık biz susacağız futbolcularımız konuşacak. Şimdiye kadar çok önemli sonuçlar alarak hem bizleri hem de bu kenti sevindiren futbolcularım Sultanbeyli Belediyespor karşında yine kendilerine yakışanı yapacaklardır. Onlara güvenim ve inancım tamdır."

Taraftarları Sultanbeyli Belediyespor maçında yanlarında görmek istediklerini işaret eden Altunsoy, "Taraftarlarımızı yanımızda görmemiz en büyük arzumuz. Onların desteği bize güç veriyor. Bu nedenle onları Atatürk Stadı’nda görmek ve futbolcularımıza destek sunmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Diyarbekirspor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul da, Sultanbeyli Belediyespor maçını kazanmak için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söyledi.

Doğrul, "İyi bir çıkış yakaladık. Bunu sürdürmek ve zirve yarışında biraz daha iddialı olmak istiyoruz. Bu nedenle tek hedefimiz olan 3 puanı mutlaka almak istiyoruz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.