Diyarbakır

Dicle Üniversitesi'nde rektörlük seçimi

13:10 06 Haziran 2016
Dicle Üniversitesi'nde rektörlük seçimi

Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektörlüğü için adaylığını açıklayan İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Keleş, "Öğrencilerimizin de şikayet ettiği eğitim kalitesindeki hızlı düşüş telafi edilecek ve eğitim-öğretim kalitemiz yükseltilecektir." dedi.

Keleş, İlahiyat Fakültesinde düzenlediği toplantıda, rektör seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri açıkladı.

Üniversitenin sahip olduğu her şeyi bölgenin hizmetine sunacağını belirten Keleş, "Öğrencilerimizin de şikayet ettiği eğitim kalitesindeki hızlı düşüş telafi edilecek ve eğitim-öğretim kalitemiz yükseltilecektir. Kampüs alanındaki eksikliği hem öğrencilerimiz hem de mensuplarımızca hissedilen sosyal yaşam alanları başta olmak üzere diğer tüm ihtiyaçlar imkan ölçüsünde hızla giderilecektir." dedi.

Ağustos ayı itibariyle üniversitenin fabrika ayarlarına geri dönerek asli misyonunu ifa edeceğini söyleyen keleş, şunları kaydetti:

"Liyakat ve ehliyetin esas olacağı, kimsenin ötekileşmeyip özgürce görevini yerine getireceği, huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim yapabileceği, kimsenin özlük hakları için kaygı duymayacağı, kapalı kapılar ardında hain planların kurulup uygulamaya konulmayacağı güzel Diyarbakır'ımızın tarihine, kültürüne ve manevi değerlerine uygun bir üniversite yönetiminde buluşmak dileğiyle."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.