Diyarbakır

Sigaraya giden para kitaba gidecek

13:12 15 Mart 2017
Sigaraya giden para kitaba gidecek

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Gençlik Kolları, sigaranın zararlarına dikkat çekmek için "Geleceğini Karatma Yarınlarını İnşa Et" sloganıyla başlatılan kampanyayla bağış toplayacak.

HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yardımcısı Fuat Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sigaranın zararlarına dikkat çekmek için "Geleceğini Karatma Yarınlarını İnşa Et" sloganıyla kampanya başlattıklarını ifade etti.

Kampanya çerçevesinde sigarayı bırakmak isteyenlere yardımcı olmak istediklerini söyleyen Demir, "Sigaraya verdiğiniz para sizi rahatsız ediyorsa ve sigarayı bırakmak istiyorsanız size bir kumbara verelim içtiğiniz sigaranın parasını bu kumbaraya atın. Bir ayın sonunda bu kumbaradan biriken paralarla kitap alacağız. Bu kitapları dağıtacağız. Kitaplarla maddi ve manevi olarak öğrencilerin gelişmesine katkı sunmak istiyoruz." dedi.

Kumbaraları Türkiye’nin birçok ilinde dağıttıklarını anlatan Demir, sigara için herkese ulaşıp sigarayı bıraktırmayı ve kitapla ödüllendirmeyi istediklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.