Diyarbakır

Görevlendirme yapılan belediyeler

13:01 23 Mart 2017
Görevlendirme yapılan belediyeler

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Diyarbakır'ın Bismil Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülenç'e ziyaretler devam ediyor.

Diyarbakır Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ve Müstakil Sanayici İş Adamları Deneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı, Gülenç'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Gülenç'e, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek eğitim ve öğretim için yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Gülenç, eğitim konusunda üzerlerine düşen her göreve hazır olduklarını söyledi.

Çocukların çağdaş eğitim olanaklarıyla buluşturulması için genel bütçenin yanında yerel yönetimlerin de destek vermesi gerektiğini vurgulayan Gülenç, "Biz de belediye olarak, gelişmemizin, büyümemizin ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya hazırız." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.