Diyarbakır

Görevlendirme yapılan belediyeler

14:37 14 Nisan 2017
Görevlendirme yapılan belediyeler

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, "Umarız Silvan, yarınlarda terörle değil, tarihi ile kendini anlatır." dedi.

Kaymakam Çelik, Kaymakamlık Toplantı Salonunda muhtarların katılımıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, halk oylaması için köylerde gerekli tedbirleri aldıklarını, herhangi bir sıkıntı görülmediğini söyledi.

Vatandaşların huzur içerisinde oyunu kullanacağını kaydeden Çelik, vatandaşların huzur içerisinde oyunu kullanabilmesi için gerekli çabayı gösterdiklerini, bu konuda muhtarlardan da gayret beklediklerini belirtti.

"Köylerimizde güvenlik konusunda bir sorunu olan var mı, varsa bunu muhakkak bize telefonla bildirsinler. Herhangi bir tehdit söz konusu mu? Bunlar önemsediğimiz konulardır. Aldığımız tedbirler üzerine ek tedbirler alabiliriz." diyen Çelik, ilçede huzurun hakim olmasını istediklerini dile getirdi.

Muhtarlardan huzurun devamı için destek beklediğini ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"Umarız Silvan, yarınlarda terörle değil, tarihi ile kendini anlatır. Bunun için hep birlikte gayret göstereceğiz, çalışacağız. Her bir köyümüzde muhakkak çalışacağız, girilmedik bir köy bırakmayacağız. Havalar düzeldi, bizler de köylerimizdeki çalışma sıklığımızı her bir alanda devam ettireceğiz. Özellikle kırsal mahallerimizde önemsediğimiz konu su depolarıdır. Hiç bir su deposunun şu an için sağlıklı olmadığını düşünüyoruz. Bunları sağlıklı bir hale getirip otomatik klorlama makinesi yapmaya çalışacağız. İçme suyunu sağlıklı hale getireceğiz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.