Diyarbakır

Mutlu Kaya'dan Sibel Can'a şok suçlama!

14:34 19 Nisan 2018 3 Yorum Var
Mutlu Kaya'dan Sibel Can'a şok suçlama!

Eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, kendisine yardım ettiğini söyleyen Sibel Can'ı yalanlayarak "Yalan söylemenin bir anlamı yok" dedi

Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısıyla katıldı.

"HEP KANDIRILDIM"

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Kaya, "Ben 3 yıldır evdeyim. Çok nadiren tedavi gördüm. Bunlar çok kısa sürdü. Birçok insan benim üzerimden reklamını yaptı ama hep reklamda kaldı. Ben sonradan hep evde oturdum. Yani kandırıldım" dedi.

SİBEL CAN'A AĞIR SUÇLAMA

 Sibel Can'ın kendisine yardım etmediğini iddia eden Mutlu Kaya, "Sibel Can, yoğun bakımdayken bir kere geldi, onda da ben uyuyordum. Sonradan Sibel Can, ne aradı ne de sordu. Kalkıp sanat dünyasında 'ben yardım ettim' dedi. Yalan söyleminin anlamı nedir?" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Türkiyemm 5 yıl önce Şikayet Et
    Of yaa.Sibelcan gelmek gitmek zorunda değil ama eğer gitmemiş ise onun ayıbı.Senin eşin dostun akrabaların var ve acılarını sıkıntılarını vit onlarla paylaş elaleme ne canım.Hee gel gelelim sana, sende böyle bir açıklama yapmak zorunda değildin ne daha fazla gündemmi olmanın peşindesin erdemli insanalar şöyle derdi "Ya kardesim kimsenin arkasından konuşmaya gerek yok birileri yanlış yapmış ise onların ayıbı sibel can gelmiş gelmemiş umurumda bile değil"derdin olayı bitirirdin bu neyaaaa
    Cevapla
  • Mehreba 5 yıl önce Şikayet Et
    Sibel hanım daha çok bekleyecekmiyiz, haydi ne güzel reklâm malzemesi konuş artık
    Cevapla
  • bunyamin 5 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğrafı yoğun bakımdami cektirdiniz.
    Cevapla
  • selami 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kizin aciklamalari artik sıkıcı hale geldi ancak sen ne kadar da zekiymissin yahu. hiç aklina gelmiyor degil mi resmin saldiridan önce çekilmiş olabilecegi.
  • Himmm 5 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyin hayırlısı
    Cevapla
  • Anatolia 5 yıl önce Şikayet Et
    Ah be kızım, Allah şifa versin,bak işine artık. Herkesin işi gücü var. Boşver bu girmek istediğiniz sektörü...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.