Diyarbakır

Kulp Kaymakamı Dülgeroğlu, köylerdeki yol çalışmalarını inceledi

14:51 08 Haziran 2018
Kulp Kaymakamı Dülgeroğlu, köylerdeki yol çalışmalarını inceledi

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Dülgeroğlu, ilçede devam eden yol çalışmalarıyla ilgili inceleme yaptı.

Kaymakam Dülgeroğlu, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Sağlık, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Çullu, AK Parti İlçe Başkanı Amil Yatçi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nejmi Atalay ve Fen İşleri Müdürü Şaban Tel ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince ilçeye bağlı Argün, Baloğlu, Aygün, Koçkar, Saltuk köylerinde yürütülen 44 kilometrelik grup köy yolundaki asfaltlanma çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Çalışmalarla ilgili teknik personelden bilgi alan Dülgeroğlu, şöyle konuştu:

"10 milyon liraya ihale edilen grup yolundaki asfaltlanma çalışmaları 2 ay içerisinde tamamlanacak. Bu grup yolumuz sarp ve dağlık bir bölgede kaldığı için sürekli ulaşım noktasında sıkıntı yaşanmaktaydı. Bu bölgede yaşayan binlerce insanımızın ulaşım sıkıntılarını ortadan kaldırabilecek kalıcı çözüm için Büyükşehir Belediyemize gerekli girişimlerde bulunduk. Bu talebimizi ivedi bir şekilde hayata geçiren Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Attila'ya çok teşekkür ederiz."

Dülgeroğlu ve beraberindekiler, daha sonra Aygün köyünü ziyaret etti.

Vatandaşlarla görüşen Kulp Kaymakamı Dülgeroğlu, gelen talep üzerine iki kezra arasında 12 kilometrelik yolda genişletme çalışmalarına bir önce başlanması için ilgili birimlere talimat verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.