Diyarbakır

Skandal! Canlı civcivleri köpeklere yedirdiler...

14:40 20 Ocak 2019 3 Yorum Var
Skandal! Canlı civcivleri köpeklere yedirdiler...

Diyarbakır'da çuval içerisinde getirdikleri canlı civcivleri, metruk binada bulunan sokak köpeklerine yedirdikleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan 2 kişi, 5 biner lira para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

Olay, dün Diyarbakır- Silvan karayolunda meydana geldi. Metruk binada bulunan sokak köpeklere mama götüren Dicle Sevgi Kulübü üyesi 2 kadın, A.G. ve S.K.'nin yanlarında çuvalda getirdikleri canlı civcivleri sokak köpeklerine yedirmeye çalıştıklarını fark etti. Kadınlar, olayı cep telefonuyla görüntüleyip, polise haber verdi. İhbarla gelen polis, A.G. ve S.K.'yi gözaltına aldı. Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen A.G. ve S.K.'nin, bir tavuk üretim merkezinde çalıştıkları belirlendi. Sokak köpeklerini dövüştürdükleri de iddia edilen 2 kişi, ifadeleri alınıp, 5 biner lira para cezası uygulandıktan sonra serbest bırakıldı.

Sokak köpekleri ile çuvaldaki civcivler ise Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Köpekler vahşileştiriliyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • tuhaf 5 yıl önce Şikayet Et
    tuhaf bende biliyorum ama benzerini belediyeler pazarlarda civciv satmaya izin veriyorlar aileler çocuklara oyuncak alır gibi alıyorlar ve o civciv %99 eziyet çeke çeke ölüyor bunun engellenmeli
    Cevapla
  • Ankara 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar aşağılık insan kalıntılarının aramızda yaşadıklarını bilmek beni öfkeden deli ediyor.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.