Diyarbakır

Genç doktora acı veda! Babası 'uçakla gel' demiş…

14:56 10 Nisan 2019 1 Yorum Var
Genç doktora acı veda! Babası 'uçakla gel' demiş…

Diyarbakır'da geçirdiği trafik kazasında ölen doktor Erkan Berktaş'ın dayısı uzun süre yeğeninin tabutu başından ayrılamadı. Genç doktora, kazadan bir gün önce telefonla görüştüğü babası Erkan Berktaş'ın otomobil yerine uçakla gelmesini söylediği öğrenildi.

Van'ın Erciş ilçesinde görev yapan doktor Oğuz Berktaş (28), ailesinin yaşadığı Kahramanmaraş'a gitmek için yola çıktığı otomobiliyle Diyarbakır Pirinçlik Jandarma Komutanlığı kontrol noktası yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Genç doktorun cenazesi yakınları tarafından alınarak, Kahramanmaraş'a getirildi. Berktaş için bugün Ulu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Çiçeklerle donatılan tabutuna taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin forması konulan Erkan Berktaş'ın dayısı uzun süre yeğeninin tabutu başından ayrılamadı. Dayı, uzun süre tabutu öpüp, gözyaşı döktü. Ayakta güçlükle durduğu gözlenen ve taziyeleri kabul eden baba Erkan Berktaş da oğlunun mesai arkadaşlarına sarılarak, ağladı.

Oğuz Berktaş, kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Baba Erkan Berktaş'ın kazadan bir gün önce oğluyla telefonla görüştüğü ve otomobille gelmemesini, uçakla gelmesini istediğini söylediği öğrenildi.  

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Ercisli 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin cennetiyle mukafatlandirsin hakkımız helal olsun başımız sağolsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.