Ronaldinho futbolu bırakıyor mu? Açıkladı

Atletico Mineiro ile yollarını ayıran yıldız futbolcu geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ronaldinho futbolu bırakıyor mu? Açıkladı
Ronaldinho futbolu bırakıyor mu? Açıkladı
GİRİŞ 31.07.2014 09:50 GÜNCELLEME 31.07.2014 09:50

Brezilyalı efsanevi isim Ronaldinho, Atletico Mineiro'dan ayrıldığını bir kez daha duyururken, henüz emekliliği düşünmediğini söyledi.
 
2010'da Milan'dan ayrıldıktan sonra ülkesi Brezilya'ya dönen 34 yaşındaki yıldız futbolcu öncelikle Flamengo forması giymiş ve ardından Copa Libertadores şampiyonluğu yaşadığı Atletico Mineiro'ya transfer olmuştu.
 
"Emekliliği şu an düşünmüyorum" diyen Ronaldinho, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda şöyle devam etti: "Şu anda kardeşim (Menajer Roberdo de Assis) görüşmeleri yürütüyor. Önümüzdeki haftadan sonra geleceğimi planlayacağız. Telefonum susmuyor ama biraz dinlenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
 
Ronaldinho, daha önce formasını giydiği tüm kulüplerin olduğu gibi Atletico Mineiro'nun da kendisinde farklı bir yere sahip olduğunu ve öyle kalacağını da sözlerine ekledi.
 
21. yüzyılın en iyi oyuncularından birisi olarak kabul edilen ve 2004 ve 2005'te FIFA Dünyada Yılın Oyuncusu ödülüne layık görülen Ronaldinho'nun adı son dönemlerde Boca Juniors'un yanısıra bazı Avustralya ekipleriyle anılıyordu.

KAYNAK: GOAL