Ronaldo'ya Kur'an hediye ettiler

Bir Arap şirket, Ronaldo'nun reklamda oynama fikrini kabul etmesinin ardından dünyaca ünlü oyuncuya Kur'an hediye etti.

Ronaldo'ya Kur'an hediye ettiler
Ronaldo'ya Kur'an hediye ettiler
GİRİŞ 18.04.2013 15:45 GÜNCELLEME 18.04.2013 16:02
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'ın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden birinin reklamında oynama teklifini geri çevirmeyen Cristiano Ronaldo'ya özel bir hediye hazırlandı.

Özel kutusu içinde hazırlanan altın işlemeli Kur'an-ı Kerim, teşekkür olarak Portekizli oyuncuya hediye verildi. Ronaldo'nun da bu özel hediye karşısında "Bunu evimin en özel yerinde saklayacağım" dediği öğrenildi.

MÜSLÜMANLARLA ARASI ÇOK İYİ

Kur'an hediye edilecek kadar değer verilen Ronaldo, bir süre önce de, 2011'de kazandığı Altın Ayakkabı ödülünün açık arttırmayla satılmasının ardından eline geçen 1.5 milyon euro'yu Gazze'deki Filistinli çocuklar için bağışlamıştı.

Portekizli oyuncu ayrıca, İsrail Milli Takımı'yla Tel Aviv'de oynadıkları Dünya Kupası eleme maçının ardından İsrailli futbolcularla forma değiştirmeyi reddetmişti. Hatta bazı basın organlarında Ronaldo'nun forma değiştirme teklifi üzerine "Ben katillerle forma değiştirmem" dediği bile iddia edilmişti.

Ronaldo'nun son zamanlarda Filistin'le ilgili söylemleri ve ilgisi müslüman aleminde büyük takdir topluyor.

YORUMLAR 23
  • mikail 10 yıl önce Şikayet Et
    Burakcan. Havalar güzel biraz güneş al kardeşim, fayda görürsün...
    Cevapla
  • orhan gazi demirci 11 yıl önce Şikayet Et
    Burak Yıldırım'a. . Tolstoy'un Peygamber efendimiz hakkındaki kitabını okumanı, onun hakkındaki övgülerini okumanı tavsiye ederim. aynı zamanda J. Wolfgang Goethe'nin peygamberimizi öven yazılarını okumanı tavsiye ederim. senin müslüman futbolculardan da haberin yok galiba. bazı insanların direkt ben müslüman oldum diye açıklama yapması hem toplumsal olarak hem de insanın iç dünyasına zor gelir. çünkü çocukluktan beri farklı bir yaşam ve sonra bambaşka bir yaşam bunun kararını vermek elbette çok kolay olmaz. bunu yapan kişi hristiyan dünyasında psikolojik linç'e hazır olması gerekir. Ronaldo bu yolda ise ki inşallah bu yolda ilerliyordur, ilerlediğine de inanıyorum, Allah yükünü hafifletsin. çabucak kurtuluş nasib etsin isterim. Real madridi arapların falan da aldığı yok.bunu nereden çıkardın bu arada.
    Cevapla
  • hafız 11 yıl önce Şikayet Et
    rabbim .... mübarek cuma günü hürmetine ronaldo kuluna hidayet nasip eyle..amin
    Cevapla
  • Burak Yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayın ki ?. Real Madrid'in yarısı Suudi Araplarının.Para kazanmak istiyorsan 2 tane böyle poz yeterli.Hem Suudi Şeyh leri ülkelerinde itibar sahibi oluyor ''' Bakın koca Ronaldo'ya Kur'an hediye ettik kabul etti'' dedirtiyorlar kendi ülkelerinde halkın desteğini almaya devam ediyorlar, hemde bir taraftan yılda 30-40 milyon Euro'luk forma vs satıp Ronaldo'ya verdikleri paraları geri alıyorlar ama hobilerini sürdürmeye devam ediyorlar.Tabi Ronaldo'da bu yardımlarından dolayı Suudi şeyhlerinden kamyonla para almaya devam ediyor. Messi'de aynısı farklı değil.
    Cevapla
  • Burak Yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyeyim ki şimdi:). Bir çok ünlü Müslüman'lığı seçiyormuş ya, seçenlere bak Allah aşkına, Myke Tyson sadece kollarında kuvvet olan sex manyağı,kulak koparan akli dengesi şaşmış birisi,Michael Jackson ruh sağlığı bozulmuş günde 80 tane hap atan çocuğunu balkondan sallandıran aklı uçmuş birisi,Muhammed Ali desen oda aynısı sadece kolunda kas olan ama ruh sağlığı bozulmuş falan.Bunlarla mı övüneceğiz.Nerede tenisçi,golfçü,yüzme sporu yapan yada ruhu olan bir klasik müzik yapan Beethoven gibi vs,yok dimi.Hristiyan dünyasında neden popüler, adamlar profesyonelliğine bakıyorlar adamın,dinine kitabına değil,isterse Ronaldo ateist olsun,umurlarında değil,herkes kendini bağlar orda,gurup olarak Cennet'e girilmeyeceğini bilirler.Biz ilk başta dine kitaba baktığımız için haliyle adam Filistinliye yardım etti mi uçururuz.Hristiyanlarda böyle takıntısı yok,adamlar aşmış bu durumları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor