Hamas: Mısır'da taraf tutmuyoruz

Filistin'deki Hamas hareketi, Mısır'ın iç işleri konusunda taraf olmayacağını duyurdu.

Hamas: Mısır'da taraf tutmuyoruz
Hamas: Mısır'da taraf tutmuyoruz
GİRİŞ 17.08.2013 17:52 GÜNCELLEME 17.08.2013 17:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hamas Hareketi Sözcüsü Sami Ebu Zühri yaptığı basın açıklamasında, "Hamas hareketi, daha önce olduğu gibi Mısır'ın iç işleri konusunda taraf olmayacağını bildirdi. Hareket, Gazze'deki herhangi bir grubun, Mısır'ın iç işlerine karışmasını da kabul etmeyeceğini belirtti" ifadelerini kullandı.

Mısır medyasında, Hamas hareketinin ve Gazze'deki Filistinli grupların ülkedeki şiddet olaylarıyla ilişkisi bulunduğu yönünde haberler yayınlanmıştı.

YORUMLAR 16
  • famistex 10 yıl önce Şikayet Et
    allah'ım nasıl bir oyunun içindeyiz? !!. neler oluyor bu müslümanlara anlamak mümkün değil dünkü eminönü yeni cami önündeki mitinge gittim herkes mısır bayrağı almıştı bende dedim hadi ben filistin bayrağı alim nasıl olsa bütün islam ülkeleri için dedik yazıklar olsun size verilen emeklere. şuraya bakya türkiye yapa yalnız sanki katliamlar bizde oluyormuşta biz canhıraş bi mşekilde mücadele veriyoruz. BARİ SUSUN AÇIKLAMA YAPMAYIN ŞEVKİMİZİ İNANCIMIZI KIRMAYIN
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Sakin olalım KARDEŞLER.. Yeni yeni BÖLÜNMELER üretmemize gerek yok.Bu açıklama TAMAMEN MECBURİ bir adım bence. . GAZZE dediğin yer BOĞAZI SIKILMIŞ,REHİN ALINMIŞ bir yer.DESTEKLESE ne farkedecek? BATI ve ajanlarının her zaman savunduğu TERÖRİST MÜSLÜMAN imajı GÜÇLENECEK,o kadar.Sessizce ,DUA etmeleri onların tek seçeneği bana sorarsanız.ÖFKEYLE ,HİSSİYATLA değil,TAKTİK ve STRATEJİK AKILLA davranmak gerek. ROMANTİK SLOGANLARIN değil,MANTIKLI ADIMLARIN faydası olacağı zor zamanlardayız.ALLAH (c.c) yardımcımız olsun, DOĞRU YOLA İLETSİN HEPİMİZİ inşaALLAH !!!
    Cevapla
  • yücel kandemir 10 yıl önce Şikayet Et
    hamassss...r. tutmayın zaten.. size müstehak..
    Cevapla
  • ayhan çorman 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunu duymayı beklemezdim. Yazıklar olsun en azından masum halktan yana olduğunu söyle..görünüyorki Müslümanı savunan tek ülke türkiye.
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    geçin ali cengiz oyunlarını. müslümansanız şu durumda taraf olmama gibi bir lüksünüz yok kardeşim yok suçluyorlarmış yok kullanacaklarmış.sizin davanızda tüm müslümanların hatta insanlığın taraf olması gibi mısırlı müslümanlar ve insanlar içinde aynı şey geçerlidir yolunuzu kaybettiniz hepiniz başınıza bu olayların daha beteri gelir taraf olmazsanız hepinizin hepimizin başına.biz islamın ve insanın tarafındayız diğer tarafta katildir zulümkardır insan düşmanıdır.meselede bunun karşısında onurlu şerefli durmaktır buda ilahi görevdir yoksa sizindemi içiniz belam doldu!!??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı