Esed'den Gezi fotoğrafı

Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed, instagram hesabından, Gezi Parkı protestoları sırasında göstericiler tarafından çokça kullanılan "Boyun Eğme" sloganının yer aldığı bir fotoğraf paylaştı.

Esed'den Gezi fotoğrafı
Esed'den Gezi fotoğrafı
GİRİŞ 22.10.2013 18:41 GÜNCELLEME 22.10.2013 18:58
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

'Syrianpresidency' kullanıcı adına sahip instagram hesabında kullanılan ve bir heyeti kabul ettiği sırada çekildiği anlaşılan fotoğrafta Esad, kendisine hediye edilen ve üzerinde "Boyun Eğme" yazan beyaz bayrağı elinde tutarken görülüyor.

YORUMLAR 25
  • vatansever 10 yıl önce Şikayet Et
    DİREN ESAD . diren esad seni sevmeyenler kadar sevenin var şunu unutma ABD ve İsrail e dik durdunya bu yeter seni desteklemeye. ayrıca senden sonra ne olacağını görüyoruz sınırda. 2 ay dediler ortadoğuya lider olacaksın nerdeyse. sen ABD ye dik dur destekleyen TÜRK halkı var ve olacaktır
    Cevapla
  • Gültekin kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    yine nur yüzlü bebekler sehit edildi. Suriye'de devrimin başından buyana resmi kaynakların belirttiği raporlar çerçevesinde 20 binin üzerinde çoğunlu müslüman evladı olan çocuk rejim çetelerince katledildi. Bugün video kanalı ile elimize ulaşan bir görüntü bu yaraya adeta tuz bastı. Video sunumunu ağlayarak yapan muhabir şunları aktarıyor, ”El Guta'da Meleha bölgesinde Esed güçlerinin 22/10/2013 tarihinde sivil evlere gerçekleştirdiği uçak bombardımanı sonucu melek yüzlü üç çocuk şehid düştü. Allah seni kahreylesin Esed! Esed bu katliamlari Rusya ve Iranin destegiyle yapiyor Muhaliflerin yaptığı darbelere karşılık intikamını sivil silahsız çoluk çocuklardanmı alıyorsun! İsrail adamı Esed Allah seni kahreylesin İnşallah.
    Cevapla
  • Hel Fodul 10 yıl önce Şikayet Et
    kuzey güney, iğreniyorum sizin gibi düşünen zihniyetten. inşallah suriyeli göçmenlerin durumuna düşüp kimseye muhtaç olmazsınız. eğer olursanız, o zaman onların durumunu anlarsınız. sanki suriyeliler buralara mecburiyetten değil de gezmek için gelmişler de bu insanlardan rahatsızlık duyuyorsunuz. kim olursa olsun buralara gelenler muhtaç durumdaki insanlardır. bu insanları misafir etmek boynumuzun borcudur.
    Cevapla
  • ali özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    katillerin ellerinde tuttuğunun ne önemi var. katil nerede olursa olsun aynı değişen bir şey yok, ellerine aldıkları bez pareçasının hiç bir anlamı yok
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    ...... seni süfyan sonunun ne olacağını biliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya, bayram tatilinin bilançosunu açıkladı
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!