Otobüste vahşice öldürdüler

Ekvator'da bir toplu taşıma aracında, hırsızlar, içinde 20 bin dolar (44 bin lira) olan çantayı çalabilmek için 2 kişiyi acımasızca öldürdü. Dehşet anlarını otobüsün kamerası böyle görüntüledi.

GİRİŞ 05.03.2014 16:18 GÜNCELLEME 05.03.2014 16:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Korkunç olay Ekvator'un Sangolqui kentinde meydana geldi. Hırsızlar çantalarını almak istedikleri bir baba ve oğlunu otobüste, onlarca insanın gözleri önünde acımasızca katletti.

Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde baba Joseph Changoluisa ve oğlu Fernando Changoluisa'in çantayı kaptırmamak için uzun süre direndikleri görülüyor. Hırsızlar baba oğuldan çantayı almayı başaramayınca birbiri adına silahlarını ateşliyorlar. İkiliyi ağır şekilde yaralayan hırsızlar içinde 20 bin dolar olan çantayı alıp gözden uzaklaştılar.

Görüntülerde yaralı baba bir süre kanlar içinde oğlunun başında duruyor. Olayın ardından ikisi de hayatlarını kaybettiler.

Çantada baba oğulun bankadan henüz çektikleri 20 bin dolar olduğu ve hırsızların ikiliyi bankadan itibaren takip ettikleri belirtildi.

YORUMLAR 2
  • mehtap dalgalı 10 yıl önce Şikayet Et
    degdimi diyen adama bakarmısınız. katilleri değilde parayı vermeyen adamları suçluyor o adamlar için 20 bin dolar ne ifade ediyordu acaba biliyormusun? yazık yazık ki bizim ülkemizinde bu ülkeden pek farkı yok bir istatistik yapıldı mı kaç tane cinayet işlendi kaç tanesi faili meçhul ve bu suçları işleyenleri kaçı cezaevinde kaçı aramızda
    Cevapla
  • Azila Istinu 10 yıl önce Şikayet Et
    degdimi . 20.000 dolar icin ikiside tahtali koyu boyladi peslerinde perisan vaziyette dul esler yetimler dostlar biraktilar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi