Esed'den flaş açıklama: 1 yıl içinde...

Suriye lideri Beşar Esed, Suriye'deki aktif çatışmaların bir yıl içinde sona ereceğini söyledi.

Esed'den flaş açıklama: 1 yıl içinde...
Esed'den flaş açıklama: 1 yıl içinde...
GİRİŞ 07.04.2014 14:34 GÜNCELLEME 07.04.2014 15:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şam'a gerçekleştirdiği ziyareti düzenlediği basın toplantısında değerlendiren Rusya eski başbakanı Sergey Stepaşin, Esed'in kendisine Suriye'deki büyük çatışmaların bir yıl içinde sona ereceğini bizzat söylediğini belirtti.

'ÇATIŞMALAR DURDUKTAN SONRA İSE...'

Stepaşin, "Ülkedeki mevcut savaş durumu üzerine sorduğum soruya Esed, 'Bir yıl içerisinde Suriye'deki büyük çatışmalar sona erecek. Bu etabın tamamlanmasının ardından ise zaten devamlı olarak uğraştığımız terörle ve teröristlerle mücadele alanına tamamen geçiş yapmamız gerekecek' diyerek yanıt verdi" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 7
  • tankoy oytun 9 yıl önce Şikayet Et
    bunun anlamı. 1 yıl içinde tüm halkı öldürmüş olacak.daha hala silah vermeyecekmisiniz muhaliflere. .. bu oyu neye verdik size...
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Pili bitmiş.... Artık başka ellerin kontrolünde olan ipli kukla.
    Cevapla
  • cafer mutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Esedi degil Esed yandaslarini temizlemek gerek. Esed devrinden sonra maaleseff daha berbat olacak.Bi muddet Esedsiz guzel gozukebilir,ama gecici.Esed virusu Turkiyeye yayilir.Catismalar 1 yilda bitebilir cunki katledilecek kimse kalmaz da ondan.Hayatta kalanlarin cogu (sozde) masum ama sapik zindiklar olur.
    Cevapla
  • orhan gazi demirci 9 yıl önce Şikayet Et
    Savaş bitebilir ama Esad'ın lehine olmayacağı kesin. çünkü, Esad çatıştığı güçleri kolay yenebileceğini, alt edebileceğini düşünüyor olsaydı şehirleri harabeye çevirmezdi. savaşı kolayca kazanabileceğini düşünen bir lider veya savaşın lehine sonlanacağına inanan bir lider şehirleri böylesine yerle bir etmez. çünkü bu ülkenin yine imarı, yeniden ayağa kaldırılması gerekeceğini düşünerek böylesine hunharca bombalamaz. nokta operasyonlarla hedefine ulaşmaya çalışır. Esad yok olacağını bildiği için böylesine saldırıyor. yok olacağını bildiği için kimyasala başvuruyor. Allah mazlumun hakkını bu dünyada esaddan sorsun. o zalimi ve destekçilerini Kahhar ismiyle kahr u perişan etsin.
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 9 yıl önce Şikayet Et
    ESAD TENEKESİ ,. Sen git derdini CHP 'YE anlat !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri