Rusya'ya yaptırım kararı alan ülkeler

AB üyesi olmayan 6 ülke, AB'nin uyguladığı yaptırımlara katılacak.

Rusya'ya yaptırım kararı alan ülkeler
Rusya'ya yaptırım kararı alan ülkeler
GİRİŞ 24.04.2014 20:12 GÜNCELLEME 24.04.2014 20:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği üyesi olmayan altı ülke, AB'nin Kırım'da yaşanan olaylardan dolayı Rusya'ya karşı uyguladığı yaptırımlara dahil olma kararı aldı.

Aralarında Karadağ ve Arnavutluk'un da bulunduğu altı ülke, İstikrar ve Ortaklık Anlaşması gereğince, AB ülkelerinin Rus yetkililerine uyguladığı, ziyaret yasağı ve hesap dondurulması gibi maddeleri içeren yaptırımların bir parçası olacak.

Karadağ ve Arnavutluk'un yanında, AB üyesi olmayan fakat AB yaptırımlarını uygulayacak diğer ülkeler ise İzlanda, Moldova ve Avrupa Ekonomik Topluluğu üyeleri olan fakat AB üyesi olmayan Norveç ve Lichtenstein.

YORUMLAR 1
  • kuant quazar 9 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna'nin bizm balikcilari tarayip sonrada mermi masraflarini istedigi zamanlar geldi aklima!. Ecevit hukumeti doneminde Zonguldakli balikcilar Ukraynali hucumbot tarafindan yaylim atesine tutulmustu ve balikcilarimiz oldurulmustu. Turkiye hukumetindne ses cikmayinca gaza gelmis olacaklarki, oldurdukleri balikcilarin ailelerine harcadiklari mermilerin masraflari talep eden faturalqarai yollamislardi. Simdi acaba Ukrayna'nin haline sevinsemmi diye dusunuyorum!! Etme bulma dunyasi!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi