Batı’dan İsrail’e ilk ciddi uyarı

İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond'dan Gazze'de katliam yapan İsrail'e uyarı geldi.

Batı’dan İsrail’e ilk ciddi uyarı
Batı’dan İsrail’e ilk ciddi uyarı
GİRİŞ 25.07.2014 07:23 GÜNCELLEME 25.07.2014 09:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İsrail ziyareti sırasında Sky News televizyonuna verdiği mülakatta, “Operasyon sürdükçe ve Gazze’de sivil kayıplar arttıkça Batı ülkelerindeki kamuoyunun endişeleri artıyor ve İsrail’e gittikçe daha az sempatiyle bakılmasına sebep oluyor” dedi.

Hammond, “İsrailli yetkililere, meşru bir şekilde kendilerini savunma haklarını yerine getirirken kayıpları en aza indirmeleri çağrısında bulunuyorum” dedi.

İsrail’in Gazze’deki saldırıları başladığı günden bu yana Batı ülkeleri İsrail’e açıktan destek vererek, Tel Aviv’in meşru savunma hakkını kullandığını öne sürüyor.

Batı ülkelerinden yapılan açıklamalarda İsrail’e hemen hemen hiç eleştiri yapılmazken Hamas kınanıyor.

YORUMLAR 9
  • bahattin erdoğan 9 yıl önce Şikayet Et
    israil. ey Zalimler siz haksız yere peygamber öldürdünüz,yeryüzünün şımarık çocukları oldunuz size Allah firavunu musallat etti o zaman bir Musa nız vardı Şimdi sizi koruyacak ve kollayacak Musa nız olmayacak şimdi siz korkun ! yeryüzünde birkaç gün daha gezin eceliniz geldi
    Cevapla
  • Münir Kusurlukul 9 yıl önce Şikayet Et
    Ehl-i küfürün tek derdi.... Ey ehl-i küfür! O çok sevdiğiniz ve uğruna her türlü rezalet ve zulmü yaptığınız dünya kimseye kalmadı, kalmayacak. Cehennem ağzını açmış sizi ve ahmak taşeron ve hizmetkarlarınızı bekliyor! Bunlar kutuplarda buzlara sıkışan iki balina için dünyayı ayağa kaldırır ama akan müslüman kanı ise içlerinden mennun olur, dışarıdan bir şeyler yapıyor havası estirirler...
    Cevapla
  • kemal özyurt 9 yıl önce Şikayet Et
    netanyau nun ödü koptu . tavşan kaç tazı tut terbiyeden yoksun batı ----- ikide bir çıkıpta insan haklarından bahsederler insan müsvetteleri yazıklar olsun
    Cevapla
  • suat su 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK ETKİLİ BİR TEPKİ. israil böyle yapmaya devam ederse ağzına acı biber sürerler yoksa..sonrada özür dilemek için arkasında dolaşırlar..
    Cevapla
  • Mehmet ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    KÜFÜR TEK BİR MİLLETİR. istermisin ya ömer dünya onların ahiret bizim olsun ne güzel bir cevap hz muhammed s.a.v efendimizden bu dünyada bazen duadan başka yapacak birşeyimiz kalmıyor ancak beduamız israil üzerine allah'ım bedualarımızı kabul et ve israile yerden gökten azap indir tıpkı peygamberimizin artık hendek savaşında insanların dayanamıyacağı aşamaya geldiğinde olduğu gibi yine çanakkalede müslümanların dayanamıyacağı dereceye geldiğinde onlara yardım etiğin gibi allahım filistinede yardım eyle israile yerden gökten ve tüm mevcutatan azap indir bizim müslüman kardeşlerimizin katledilmesine dayanacak gücümüz kalmadı (amin)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası