BM Hamas'ı, İsrail BM'yi kınadı!

Netanyahu, BM İnsan Hakları Konseyi'nin İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarını incelemek üzere soruşturma başlatma kararını kınadı.

BM Hamas'ı, İsrail BM'yi kınadı!
BM Hamas'ı, İsrail BM'yi kınadı!
GİRİŞ 25.07.2014 00:40 GÜNCELLEME 25.07.2014 00:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Netanyahu, İngiltere yeni Dışişleri Bakanı Philip Hammond ile Kudüs'te bir araya geldi.

Düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Netanyahu, BM İnsan Hakları Konseyi'nin dün aldığı, İsrail'in Gazze'deki operasyonuna yönelik soruşturma başlatma kararını kınadığını dile getirdi. Netanyahu, 'Hamas'ın insanları canlı kalkan olarak kullanması müstehzi, kaba ve insanlık dışı ancak aynı derecede kaba olan bir diğer şey ise İsrail'in İnsan Hakları Konseyi'nde kınanması. Bu durum adalete, sağduyuya ve doğruya gölge düşürüyor. Bunun bizi, insanlarımızı roket saldırılarına karşı korumaktan ve topraklarımızı gizlice girilmesine olanak sağlayan teçhizata sahip olduğunu gördüğümüz terör tünel ağını çökertmekten alıkoymayacağını düşünüyorum. Halkımızı korumak için bu eyleme devam edeceğiz' diye konuştu.

BM, daha önce Hamas'ı kınadığını açıklamıştı.

YORUMLAR 4
  • HALİL İBRAHİM 9 yıl önce Şikayet Et
    DANIŞIKLI DÖVÜŞ...!!!!!. fecr suresinin mealini okuyun....
    Cevapla
  • Erhan ACUN 9 yıl önce Şikayet Et
    Haydi oradan.... Diyelim Hamas sivilleri canlı kalkan olarak kullandı. Peki Birleşmiş Milletlerin okulundan ne istediniz? camilerden ne istediniz? hastanelerden ne istediniz? plajlarda oynayan çocuklardan ne istediniz? herif utanmazsa şöyle diyecek Hamas önceden bombardıman yapacağımızı bildiği için bombardıman yapacağımız alana okulları, hastaneleri ve camileri altına ray takarak oraya kadar yürütmüştür.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    AsIını gizIeyemez insɑn, giydiği kɑftɑnIɑrIɑ. BiImez ɑmɑ kendini kɑndırır, söyIediği yɑIɑnIɑrIɑ! Mehmet Akif Ersoy,perdenin arkasındaki düşman İNGİLTERE,DEN bahsediyoum,. Şaire kulak verin Artık ikiyüzIüIeri sevmeye bɑşIɑdım. Çünkü yɑşɑdıkçɑ yirmiyüzIü insɑnIɑr görmeye bɑşIɑdım, en büyük düşman, en büyük sömürge, en büyük fitne, İNGİLTERE,DEN bahsediyorum,
    Cevapla
  • mustafa genc 9 yıl önce Şikayet Et
    Heheh. bm yöneten ülkeye napabilirsinki ? Adamlar Dünyayı Yönetiyor Napabilirsinki. Adamlar Bütün Ekonomiyi Ellerinde Tutuyor Napabilirsinki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı