İsrail'e bir ağır darbe daha!

Kassam Tugayları, Beyt Hanun'da pusuya düşürdükleri 10 israil askerini daha öldürdüklerini duyurdu.

İsrail'e bir ağır darbe daha!
İsrail'e bir ağır darbe daha!
GİRİŞ 26.07.2014 05:20 GÜNCELLEME 26.07.2014 08:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Beyt Hanun kentinde 10 İsrail askerinin öldürdüğünü açıkladı.

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, "Mücahitlerimiz, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun kentinin doğusunda İsrail'in piyade birliklerinden 15 kişiyi pusuya düşürdü. Askerlerin üzerine atılan el bombası ve çıkan çatışmada 10 İsrail askeri öldürüldü" denildi.

Açıklamada, saldırıda RPG tipi roketatarların da kullanıldığı belirtildi.

Olaya ilişkin İsrail ordusundan henüz açıklama yapılmadı.

YORUMLAR 17
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Resimde ABD bedava gönderdiği bolca ölüm malzemesine bakın !. onun için ben, israil kadar ABD lanetliyorum !
    Cevapla
  • Hakan Tuncay 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail NATO, nun silahlarıyla öldürüyor !. NATO ya bağlı bazı devletler, israile son teknik silah malzemeler satmakta. Mesela ABD, ingiltere ve Almanya gibi. Asıl türkiyenin bu ülkelere hesap sormalı, çünkü bu ülkeler ürettikleri silahları israile satıyor ve oda NATO,nun silahlarıyla mazlum insanları öldürüyor! İleride eğer türkiye sözünde ağırlık kazandırmak istiyorsa, türkiye bir NATO üyesi olarak ona baskı yapmalı ve buda fayda vermiyorsa, türkiye NATO dan isifa etmelidir … saygilarimla
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    KATAR VE SUUDİ ARABİSTAN HAMAS A ASKERİ YARDIM ETMELİDİR ...!. hamas a ileri teknoloji silah temin etmeyen müslüman ülkeler ve özellikle bu ülkeye komşu müslüman ülkeler bu katliamlara allah nezninde ortak sayılacaktır.. vebal altına girecektir ... biline ...!
    Cevapla
  • Erhan ACUN 9 yıl önce Şikayet Et
    2014 yılı bize gösterdi ki.... İsrailliler artık eskisi gibi rahat uyuyamayacaklar. Çünkü Hamasın istediği zaman İsraile kayıp verdirebileceği ortaya çıkmıştır. Bu durumda İsrail için yeni travma demek, bakmayın İsrailin poz atıp durduğuna İsrail artık eskisi kadar güvende değil.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Yıkılasın İsrail ! Enkazını göreyim... Sana ülke diyenin, Yüzüne tüküreyim! " Necip Fazıl Kısakürek.. Hani Rabbinizden yardım istiyor, yalvarıyordunuz. O da, "Ben size ard arda bin melekle yardım ediyorum" diye cevap vermişti. ﴾Enfâl Sûresi-9﴿, (Allahım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz.. ﴾Fâtiha Sûresi-5﴿
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında