Netanyahu: Tamamen yok edeceğiz!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze'ye düzenlenen kara operasyonlarının genişleteceğini belirtti.

Netanyahu: Tamamen yok edeceğiz!
Netanyahu: Tamamen yok edeceğiz!
GİRİŞ 29.07.2014 02:31 GÜNCELLEME 29.07.2014 09:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze'ye düzenlenen kara operasyonlarının genişleteceğini belirterek, "Önümüzde inatçı bir düşman var. Onu tamamen yok etmeden bu operasyonu sonlandırmayacağız" dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Gazze'ye düzenlenen kara operasyonu hakkında açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Uzun bir savaşa hazırlanıyoruz. Önümüzde inatçı bir düşman var. Onu tamamen yok etmeden bu operasyonu sonlandırmayacağız" dedi.

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon ise, "Önümüzdeki günlerde Hamas'a karşı operasyonlarımızı daha da genişleteceğiz. Ordudan bu operasyonlar için sabırlı ve dayanıklı olmasını talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

İsrail Genelkurmay Başkanı Beni Gantz da açıklamasında, "İsrail ordusu Hamas'a karşı düzenlediği operasyonları daha da kapsamlı hale getirecek. Gazze sınırındaki tünellerini yok edeceğiz. Bizim önceliğimiz İsrail vatandaşlarını korumaktır. Gazze'deki sivillerden, Hamas'ın tünellerine yakın bölgelerden uzaklaşmasını talep ediyoruz. Orduya sürekli sabır çağrısı yapıyoruz. Ailelerimizi geride bırakmış olsak dahi bu operasyonu sürdürmek zorundayız" diye konuştu.

 

YORUMLAR 15
  • Kahraman Maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş. yeter artık Allah'tan ebabil kuşlarını göndermesini mi bekliyoruz. Gelse bile önce bizi helak eder. Fiziki müdahale yapmamız şart artık, İsraile, Suriyeye, Irak'a. şimdi bazıları bana hayal peşinde koştuğumu söyleyecekler. İsrail er ya da geç helak olacak o şüphesiz ama neden Türkiye olarak bu işe vesile olmayalım. Ya herro ya merro
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Evet aranan mazeret bulunmuştur hamas silahlı onca askerimizi öldürdü onları tamamen yok edecegiz. çok basit ve düzmece bir taktik bu yıllar öncesinden ayarlanmış bir planın uygulaması olmasın...
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 9 yıl önce Şikayet Et
    ellerine sağlık. halitbinvelid kardeşim.sabır sabır ve gümmm
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    evet artık ahir zaman,a inanın? israil kesin helak olacak!!!!!!!. ...Çünkü ALLAH,ın sabrını zorluyorlar!! ..israil haritadan silinmek.yok olmak için elinden ne gelirse yapıyor?..Bakalım Dünya tarihinde azgın kavimleri toplukları eninde sonunda helak eden ALLAH (bilinmeyen) daha ne hükmünü saklayacak.
    Cevapla
  • metin yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Bütün dinlerde lanetmiş kavim. Kur'an-ı Kerim, Süleyman Aleyhisselam ve Davud Aleyhisselam'ın dininde Yahudilerin niçin lanetlendiğini merak ederdim. Allah'a ve Allah'ın kullarından kendilerini üstün tutan bu mahlukların, binlerce Peygamber Aleyhisselam ve masum insanları öldürdüklerini görünce tekrar sadakallahul Azim dedim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar