Gazze'de yıkılan ev sayısı

Gazze'nin kuzeyinde bulunan Ulusal İslam Bankası, ticari alan ve dükkanların da bulunduğu bölgeler bu gece yarısından sonra bombaladı.

Gazze'de yıkılan ev sayısı
Gazze'de yıkılan ev sayısı
GİRİŞ 30.07.2014 03:11 GÜNCELLEME 30.07.2014 03:12

İsrail ordusunun, Gazze'nin kuzeyindeki Ulusal İslam Bankası, ticari alan ve dükkanların da bulunduğu bölgeleri bu gece yarısından sonra bombaladığı ve binalarda yangın çıktığı bildirildi.

Görgü şahitlerinden alınan bilgiye göre, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde bulunan Şeyh Rıdvan Mahallesi'ne başlatılan hava saldırısında, Ulusal İslam Bankası'nın merkezi başta olmak üzere çevredeki ticari merkezler ve binalar isabet aldı. Bazı binalarda yangın çıktı, bazıları ise tamamen çöktü.

Saldırıda ölen ve yaralıların olduğu, ilk yardım ekiplerinin, enkaz altında kalan ölü ve yaralılara ulaşması için Şeyh Rıdvan Mahallesi'ne gönderildiği belirtildi.

İsrail, Gazze saldırısının başında da Ulusal İslam Bankası'nın Gazze Şeridi'nin güneyinde bulunan Han Yunus'taki şubesini bombalamış, banka binası kullanılamaz hale gelmişti.  

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda, 2 bin 410 evin yıkıldığı ve 24 bin 390 konutun hasar gördüğü kaydedildi.

Öte yandan, İsrail savaş uçaklarının Han Yunus kentindeki et-Tüffah Mahallesi'ne saldırılarının devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi