İsrail yine Şucaiyye'ye saldırdı!

İsrail'in Gazze'nin doğusundaki Şucaiyye Mahallesi'ne düzenlediği saldırıda 15 Filistinli hayatını kaybetti, 160 kişi yaralandı.

İsrail yine Şucaiyye'ye saldırdı!
İsrail yine Şucaiyye'ye saldırdı!
GİRİŞ 30.07.2014 19:46 GÜNCELLEME 30.07.2014 19:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gazze'nin belirli bölgelerini kapsayacak 4 saatlik ateşkesi kabul ettiğini duyuran İsrail, ateşkesin ardından Şucaiyye Mahallesini vurmaya başladı.

15.00-19.00 saatleri arasında Gazze Şeridi'nde geçerli olan insani ateşkesin ardından bombardımana başlayan İsrail ordusunun ilk hedefi, 20 Temmuz’da aralarında kadın ve çocukların da olduğu 70’den fazla Filistinliyi katlettiği Gazze’nin Şucaiye Mahallesi oldu.

Ateşkesin ardından İsrail’in Şucaiye Mahallesi’ndeki saldırılarında ilk belirlemelere göre 15 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 160 kişinin yaralandığı bildirildi.

Öte yandan; son saldırılarla şu ana kadar hayatını kaybeden Filistinli sayısı bin 283'e, yaralı sayısı ise 7 bin 170'e yükseldi.

YORUMLAR 6
  • sari kara 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiye israil ilişkisi. türkiye israil le tüm ilişkisini kesmeli erdoğan ağiret gününde ALLAH a cevap verebilmesi için bu dünyada filistinliler için tüm müslümanların beklentisine cevap verebilmeli kınamayla olmaz icraat lazım benim gibi bir vatandaş kınayabilir onun haricinde bişeyler yapamaz ama erdoğan da büyük yetkiler var o bu yetkilerini sonuna kadar kullanmalı
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    SAVAŞALIM. Daha ne kadar bekleyeceğiz. Bu imkanı bir şekilde sağlamamız lazım. Her gün ölmektense bir gün ölmek ve mazlum için Allah yolunda ölmek için nasiplenelim. Bu bize bir imkan ve imtihandır.
    Cevapla
  • mehmet ali çelebi 9 yıl önce Şikayet Et
    GAZZEYE ASKER GÖNDERLİM. filistin yok oluyor ...kimseden korkumuz yok allaha şükür...
    Cevapla
  • Imran Demir 9 yıl önce Şikayet Et
    Sinav . bu bir sinav bu bir ceza. ey ümmet artik bizi parcallayan sinirlarini , siniflari yok edelim.millet ve mezhepleri terk edelim. ve ortadogunun yeni paradigmasini devrimini yapalim. buda birlesik islam devletidir.mehepsiz miletsiz bir tek devlet ve bir tek ordu ,ekonomi. birlesip kendimizi savunalim burdan cikacak en büyük ders budur. yoksa siyonist satanist israil bütün ortadoguyu yok edecektir bu savas hepimize acilmistir.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar gün geçti ne yaptık?. Fert olarak ne yaptık kendimize soralım etrafa bakmaya arapa suçu atmaya gerek yok zamanı da değil.Duadan önce ne yaptık onu soralım kendimize ne olur abiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...